Food for thought

Mediteren op het Museumplein

Op 21 september a.s. is het weer Internationale dag van de Vrede, en dat is een behoorlijk belangrijke dag want de vrede is op veel plaatsen ver te zoeken.

Tijn Touber, schrijver, stilteguru (en voormalig bandlid van Lois Lane) organiseert op 21 september een gigantische vredesmeditatie op het Museumplein. Iedereen is welkom om met een kussen of kleedje, een groepje vrienden en heel veel mensen op de wereld die tegelijkertijd ook mediteren, mee te doen. Wereldwijd wordt er in vijftig steden op hetzelfde tijdstip gemediteerd. De gedachte is dat je door tegelijkertijd en samen stil te zijn harmonie en flow creëert, wat een positief effect heeft op de omgeving.  De meditatie duurt van 19.00 tot 20.00 uur.

Kun je er niet bij zijn omdat je andere plannen/afspraken hebt of mediteer je liever binnen? Bij de Nieuwe Yogaschool in de Laurierstraat in Amsterdam kun je elke zondagavond  van 20.00 uur tot 21.00 uur samen met Tijn Touber mediteren. Deze Stadsverlichtingsmeditiatie is perfect voor iedereen die behoefte heeft aan stilte in de stad. Een mooi begin van een nieuwe (werk)week en het is nog gratis ook.

Power to the Peaceful & ZENNNNNN…………….

IMG_4080.JPG

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu