Food for thought Gratis Leuke dingen doen Ruilen Tips en trucs

Buy nothing new maand

Hebben jullie dat ook? Zo’n (zolder)berging vol met zooi? Door de bomen het bos niet meer zien in je schuurtje? Een uitpuilende kledingkast? Een overvolle voorraadkast met genoeg eten voor een weeshuis? Bij jou zal het wel meevallen, dat weten we zeker, maar toch koop je regelmatig spullen erbij omdat je denkt nog niet genoeg te hebben of omdat je geen overzicht hebt over wat je hebt.

Maar wat als je nou eens zou proberen om een maand niets nieuws te kopen? Wat als je een maand mee zou doen aan de Buy Nothing New Challenge?

Herontdek wat je hebt. Repareer spullen, of laat ze repareren. Deel ze, of ruil ze. Leen of huur ze. Of koop desnoods dingen 2e hands.

Er is zoveel overvloed…er is zoveel te veel, we moeten het alleen zien her te verdelen.

Jij bent die roze laarzen allang zat, maar misschien is er op Facebook wel iemand die droomt van roze laarzen?

Wij worden al helemaal blij van het idee dat zolders weer overzichtelijk worden, en je spullen terugvindt waarvan je niet meer wist dat je ze had. En van het idee dat je andere mensen blij kan maken met wat jij niet meer nodig hebt is toch een kado op zich?

Maar los van al die voordelen: als je een maand niks nieuws koopt houd je vast en zeker geld over….misschien wel voor een leuk weekendje weg, of voor iets anders moois en waardevols.

De Rijke Meisjes gaan ervoor. Doen jullie ook mee met de Buy Nothing New Challenge?

IMG_5059-0.JPG

Als je dingen aan te bieden hebt, of ideeen hebt, deel ze gerust hieronder of op onze Facebook page! Alvast bedankt voor je bijdrage!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu