Budgetshoppen Eten en Shoppen Gratis Leuke dingen doen

Van alle markten thuis

Komend weekend zijn er ook weer genoeg markten om af te struinen. En maak je geen zorgen over de Buy
Nothing New Challenge, want er is genoeg vintage te krijgen ;-). En “kijken-niet-kopen” is natuurlijk ook een optie….Sfeerproeven is altijd leuk!

Zaterdag en zondag, zoals elk eerste weekend van de maand, kun je weer naar hartelust “vlooienmarkten” in de IJ-hallen. En als je toch in Noord bent kun je in de Schramstudio’s (Grasweg 48-52) nog even je wintergarderobe bij elkaar verzamelen bij Vintage per Kilo “The Wool Edition”.

In het Westerpark is er vanaf vandaag een 3-daagse pop-up expo (Platform 1.1) met kunst en mode van jonge ontwerpers en kunstenaars. En zondag is het weer een extra gezellige boel op het Westergasterrein tijdens de SundayMarket.

De beroemde Albert Cuyp wordt deze zondag omgetoverd tot De Pijp op de Cuyp, met een sundaymarket met muziek, kindervertier en vintage kraampjes van ondernemers uit De Pijp die normaal niet op de Albert Cuyp staan. Er is onder andere een zweefmolen en een Wed & Walk, waar je voor 1 dag kunt trouwen. En op het podium treden diverse artiesten op.

En het zonnetje schijnt ook nog, dus dat belooft weer een zalig weekendje te worden.

20140322-141706.jpg

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu