Duurzaam ondernemen Food for thought Gratis Ruilen

Sharing Week!

Van 8 tot 15 oktober is het Sharing Week. In dit kader is morgen, 8 oktober, een Deeleconomie Marathon bij Seats2Meet in de Beurs van Berlage, georganiseerd door Fast Moving Targets.(FMT).

Vanaf 09.30 uur zullen er boeiende sprekers hun mooie nieuwe ideeën en initiatieven delen over de deeleconomie en over de toekomst van de deeleconomie. De lunch die door Thuisafgehaald.nl is verzorgd, is al volgeboekt, en de workshops ook, maar de plenaire lezingen zijn ook interessant genoeg om een kijkje te gaan nemen bij dit event. Sprekers zijn onder andere: Harmen van Sprang (ShareNL), Nils Roemen (o.a. Durftevragen), Ronald Kleverlaan (CrowdfundingHub), Martijn Alsander (Permanent Beta), Michel Visser (Konnektid), David Demper (Snappcar), Koen Frenken (Hoogleraar Universiteit Utrecht), Kim Tjoa (FLOOW2), Jurjen de Vries (Permanent Future Lab) en Ruth Sinkeler (CLIPCoaching).

De Rijke Meisjes zijn in ieder geval van de partij en zullen verslag uitbrengen van deze dag, die vast en zeker inspirerend is.

 

IMG_3962

Vergelijkbare artikelen

3 Reacties

 • Reply
  gouweleeuw
  10 oktober 2014 at 20:02

  ja wie deel krijgt meer ik deel vaak en krijg altijd wat leuks terug

  • Reply
   derijkemeisjes
   11 oktober 2014 at 13:36

   Wat goed dame! En als je je adresgegevens even mailt aan rijkemeisjes@outlook.com dan krijg je binnenkort het boek Crisis checklist van Marieke Henselmans in de bus. Omdat je altijd reageert op onze blogs belonen we je graag met dit boekje. En deel vooral ons blog met mensen die je kent he? Groetjes van De Rijke Meisjes!

   • Reply
    derijkemeisjes
    11 oktober 2014 at 13:51

    Dank je voor je reactie, we hebben je comment voor jouw privacy even verwijderd, maar uiteraard de adresgegevens bewaard. Groetjes!

  Voeg een reactie toe

  Menu