Festivals Muziek

Jazzfest!

De Rijke Meisjes bloggen graag over gratis toegankelijke evenementen en over alles wat het leven leuker en voordeliger maakt.
Maar soms komt er iets voorbij waarvoor je entree moet betalen maar wat dubbel en dwars de moeite waard is. En dat is Jazzfest! Vorig jaar in Studio K in Oost heben we enorm genoten van diverse fantastische optredens. Door het hele gebouw speelden muzikanten de sterren van de hemel  en maakten we kennis met bandjes waar we nog niet eerder van gehoord hadden. En dat leverde een hoop verrassingen op. Benjamin Herman (van New Cool Collective) gaf een spetterend slotoptreden. Het is kleinschalig, een soort mini North Sea Jazz en de prijs voor een ticket is daar ook naar. In de voorverkoop betaal je € 16,00 en op de dag zelf € 20,00.

Ook dit jaar belooft het  (op 15 november)  weer een waar spektakel te worden voor de muziekliefhebber. De line- up is inmiddels bekend. Artiesten als Deborah Carter, Miguel Rodriquez, Ramón Valle Solo komen hun opwachting maken en ook treden er veel bands op. Onder andere New Cool Collective. Hier kun je klikken voor meer info over de muzikanten.

IMG_6209-0

 

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu