Eten en Shoppen Gratis Kleding Leuke dingen doen

Moderne Hippies Markt & Rommelige Zondag

Een paar maanden geleden waren wij aanwezig op de Moderne Hippies Markt die buiten bij Roest gehouden werd. Dat viel niet tegen, er stonden veel kraampjes met allerhande hebbedingen. Na het rondneuzen hebben we heerlijk met een drankje aan het water gezeten. Zondag is de najaars editie van deze markt in de loods. Kom kijken en het sfeertje opsnuiven. Een uur voor aanvang kan je meedoen aan een yogales in het café van Roest. Je betaalt achteraf voor wat je het waard vond. Wel even je eigen yogamatje of handdoek meenemen.

Aan de andere kant van de stad, in de Marktkantine in de Jan van Galenstraat wordt in samenwerking met Amsterdam Yard Sale een tweedehands markt met muziek en lekker eten gehouden.  De Rommelige Zondag begint om 10.00, duurt tot middernacht en de entree is € 3.

nieuwe hippies en shirma´s soul kitchen 27-7 020 nieuwe hippies en shirma´s soul kitchen 27-7 035 (1) nieuwe hippies en shirma´s soul kitchen 27-7 060

Vergelijkbare artikelen

1 Reactie

  • Reply
    gouweleeuw
    24 oktober 2014 at 15:59

    wat heb je toch hele leuke marktjes daar in Amsterdam wat zal een aanrader zijn als je niet uit Amsterdam komt maar je wilt goedkoop shoppen. hebben jullie tips

  • Voeg een reactie toe

    Menu