Gratis Leuke dingen doen Muziek

Entree Late night Cafe bij Het Concertgebouw

Donderdag 6 november a.s. (van 22.30 uur t0t 1.30 uur) is er een bijzondere muziekavond in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw: Entrée Late Night Café – 1914 Een eeuw later. Wat heeft de afgelopen eeuw ons gebracht op muzikaal en theatraal gebied? Waar staan we nu en wat ligt er nog in het verschiet? Deze vragen worden door Dj’s,dansers, actrices, kunstenaars en musici beantwoord.

De line up bevat voor elk wat wils. De  band Ten-Hut uit Zaandam mixt Arabische kwartnoten met funk. In 1914 werd het nauwelijks voor mogelijk gehouden dat al de verschillende stijlen die in deze set gespeeld worden ooit samen gespeeld zouden kunnen worden.

Matroesjka, een technocabaretduo dat de publieksprijs won op het Amsterdamse Kleinkunst Festival, representeert het Russische front en speelt fragmenten uit hun nieuwe voorstelling Het beste tot nu toe.

Fotografe Devon de Koning legt met behulp van technieken van een eeuw geleden met een retrocamera de muziek van vandaag de dag vast.

Niets blijft hetzelfde volgens kunstenares Joanneke Wefersbettink. Zij maakt kunstwerken geïnspireerd op het thema van 100 jaar verandering. Je kan deze avond ook lekker met de voetjes van de vloer met DJ Am@deus, die de tent uitswingt met golden oldies, gecombineerd met futuristische klanken.

De toegang is gratis, dus grijp deze kans om eens een kijkje te nemen in de prachtige Spiegelzaal van Het Concertgebouw.

283604_328239530635692_1401686437_n

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu