Festivals Gratis Leuke dingen doen

Glow

Ook al zijn de dagen nog niet zo heel donker; lichtjestijd is in aantocht. De lichtjes hangen weer in de winkelstraten, en het sfeertje komt er langzaam in. In lichtstad Eindhoven begint vandaag Glow. Een van de meest bijzondere lichtfestivals van Nederland.

Als je in de gelegenheid bent moet je zeker een lichtjesroute volgen. Er zijn er twee; een in het Centrum en een op het terrein van Strijp-S. Allebei de moeite waard. Je zult versteld staan van zoveel prachtige en spectaculaire lichtkunst. Ook leuk voor de kids! En het is gratis!

Vanaf 27 november (tot half januari) is er ook in Amsterdam een licht festival. Daarover bloggen we binnenkort uitgebreid.

Tot 15 november a.s. kun je voor wat verlichting in Eindhoven terecht.

DSC_0111

DSC_0149

DSC_0241

DSC_0655

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

1 Reactie

  • Reply
    gouweleeuw
    11 november 2014 at 11:48

    is wel leuk omdat te zien voor mijn is het ver om te rijzen naar Amsterdam

  • Voeg een reactie toe

    Menu