Weekendagenda

Rijke Meisjes Weekendagenda (6 & 7 december)

Met die gevoelstemperatuur van -8 afgelopen week, wil je op zich misschien liever heel dicht bij je kachel of open haard kruipen, of met hete thee en een dekentje films kijken, maar het komend weekend belooft het milder te worden. En dat treft, want er is weer genoeg te beleven.

Zaterdag

Zaterdag is er weer een local goods market in De Hallen.

Vanaf deze zaterdag (tot februari 2015) kun je schaatsen op de hoogste schaatsbaan van Amsterdam, bovenop het Ramada Hotel bij Floor 17, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot Rooftop Winter Terrace. Voor € 8,50 huur je schaatsen voor een uur, en krijg je een beker hete chocomel of gluwein.

Zondag 

Zondag is er weer zoals elk eerste weekend van de maand Sunday Market op het Westergasterrein. Het is altijd leuk om te struinen langs de marktkraampjes en naar live muziek te luisteren op zondag.

Daarnaast kun je al met de boot, en natuurlijk ook lopend langs een aantal lichtobjecten van het Amsterdam Light Festival. Volgende week, 11 december, is de wandelroute open.

Er zijn op diverse plekken in de stad live (jazz)muziek en jamsessies.

Bij Instock bij de Westergasfabriek is vanaf 17.00 uur een bijzonder optreden van Het Alma Quartet te zien. De entree is gratis. Het Alma Quartet bestaat uit muzikanten van het Concertgebouworkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest, de twee beste orkesten van Nederland. Instock goes classical. Dat belooft wat.

IMG_6490

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu