Meer over De Rijke Meisjes

De Rijke Meisjes in Margriet!

Afgelopen september werden we gebeld door journaliste Meike Huber. Of we wat decemberbespaartips voor haar hadden. Huh? Nu al? Het is rokjes- en slipperstijd! Maar zo ver werken de bladen blijkbaar vooruit. En daar is niks mis mee, want als je zelf ook beter plant, plan en spaar je vast vooruit voor de dure decembermaand en heb je een stuk minder stress. Dat is een van onze tip. De rest kon je al op ons blog lezen en lees je nu ook in deze Margriet. Dank je wel Meike voor het leuke artikel. Ik hoop dat jullie er je voordeel mee doen (volgend jaar).

FullSizeRender (5)

 

FullSizeRender (4)

FullSizeRender (1)

FullSizeRender (2)

FullSizeRender (3)

FullSizeRender

Vergelijkbare artikelen

1 Reactie

  • Reply
    gouweleeuw
    24 december 2014 at 14:26

    wat een leuk dat jullie tips mogen geven in Margriet deze heb ik net gemist anders had ik de margriet kunnen lezen en jullie altijd zo leuke tips.

  • Voeg een reactie toe

    Menu