Leuke dingen doen Muziek Stadstruinen Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda (28 december 2014)

De weekendagenda schoot er door de kerstactiviteiten een beetje bij in dit keer. Maar vandaag is er nog plenty te beleven!

Naast Pacific Parc op het Westergasterrein kan je lekker met de kids gaan schaatsen op de overdekte ijsbaan. De koek en zopie staat klaar en voor € 6,= schaats jij lekker baantjes vandaag.

In diverse musea zijn er vandaag allerlei kinderactiviteiten en workshop georganiseerd. Een van de leukste workshops vinden wij De Klankspeeltuin in het Muziekgebouw aan het IJ. De kids leren hoe ze muziek kunnen componeren. Er staan allerlei gave klankinstallaties waar de kinderen mee kunnen experimenteren. Om 15.00 uur begint er weer een workshop. De prijs is € 8,50 p.p.

In de Centrale Bibliotheek is er in de kerstvakantie een boel meer te doen dan alleen boeken lenen. Voor de kinderen worden er kinderfilms gedraaid in Bibliobios. Om 15.00 uur start de volgende film (entree is € 5,=).

Bij Pllek in Noord kun je vanmiddag om 15.30 uur genieten van Laidback Llive met Eleonor Coco, een veelbelovende Amsterdamse singer-songwriter waarvan in 2015 haar tweede EP verschijnt. Ze speelt een semi-akoestische set. De entree is gratis.

Voor meer live muziek op zondag kun je even ons blog De 25 beste plekken voor (gratis) live muziek in Amsterdam checken.

Ook is vanavond een perfecte avond (heerlijk windstil en helder) om de Amsterdam Light Festival route te lopen.

Fijne zondag!

 

IMG_8515

Vergelijkbare artikelen

1 Reactie

  • Reply
    gouweleeuw
    29 december 2014 at 09:55

    Wat kan je weer veel doen in Amsterdam die foto van jullie wat is hij mooi

  • Voeg een reactie toe

    Menu