Leuke dingen doen Lijstjes Muziek

Waar is het feestje? 10 Amsterdamse Oud & Nieuw feestlocaties

Oud en Nieuw is in Amsterdam overal een feestje!

Er zijn heel veel grote (en dure feesten) in de stad, maar je kunt het nieuwe jaar ook betaalbaar(der) inluiden. We hebben hebben tien leuke feestjes voor je uitgezocht.

1. Bij het Scheepvaart Museum wordt groots (en gratis) uitgepakt met diverse artiesten en veel vuurwerk,. Art Rooijakkers telt af tot middernacht en het vuurwerk wordt live wordt uitgezonden op NPO 1.

2 en 3. Op de Nieuwmarkt (Chinatown) is het klassiek knallen geblazen, en voor het mooiste siervuurwerk ga je naar de magere brug aan de Amstel.

4 en 5. Ook op het Leidseplein en het Rembrandtplein wordt goed gefeest.

6, 7 en 8. Wil je wel graag “over the top” Oud en Nieuw vieren, dan kun je onder andere nog terecht bij Paradiso (Glitterazzi), De Balie (Terug naar Toen) en De Melkweg (Encore). Tickets vanaf € 35,=.

9. De kleinere, wat huiselijkere feestjes zijn helaas bijna allemaal uitverkocht. Wellicht kun je nog kaartjes (€ 14,=) aan de deur kopen bij Studio K (Huisje, Boompje, Feestje) of via ticketswap een kaartje vinden voor de feestjes bij Pllek en Roest.

10. De Nieuwe Anita doet niet aan voorverkoop, dus als je op tijd bent kun je zeker genieten van het überknusse Nieuwe Anita Oud en Nieuw Spektakel. Het begint om 20.00 uur en de entree is € 15,=.

En als je lekker thuis blijft of bij vrienden het nieuwe jaar wil indansen, check dan De Rijke Meisjes Spotify NYE playlist. Gegarandeerd (& nog gratis ook) feest!

vuurwerk

Vergelijkbare artikelen

2 Reacties

 • Reply
  gouweleeuw
  2 januari 2015 at 10:25

  Een beetje laat gelukkig nieuwjaar toe gewenst

  • Reply
   derijkemeisjes
   6 januari 2015 at 12:37

   Laat? Mag wat ons betreft het hele jaar hoor! Jij ook een mooi 2015!

  Voeg een reactie toe

  Menu