Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda (2, 3 en 4 januari 2015)

Happy 2015!

Hebben jullie het nieuwe jaar goed ingeluid met feest, vuurwerk, bubbels en vrienden en familie?

Wat fijn dat we weer een krakend vers nieuw jaar voor ons hebben liggen, waarin we nog meer gaan genieten van het leven en leuke dingen doen.

De Rijke Meisjes hebben de leukste things to do voor een prachtig eerste weekend van 2015 voor je opgezocht. Voor elk wat wils: de fijnste nieuwjaarsborrels, (kinder)theaterfestivals en muziek.

Vrijdag

Pllek is een toplocatie om het nieuwe jaar in te luiden tijdens de Feeling Friday Special op vrijdag 2 januari. Met de tunes van DJ Marcelo Umana en onder het genot van lekkere hapjes kun je vanaf 17.00 uur met al je vrienden, collega’s en familie toasten op een mooi nieuw jaar.

In de foyer van De Nieuwe Anita kun je vrijdag 2 januari lekker borrelen onder het genot van rockabilly muziek. plaatjes. De entree is gratis.

De nieuwjaarsborrel bij Vondelpark3 wordt opgeleukt met entertainment van de huisdj van Vondelpark3 en Elke Rouwmaat, de zangeres en pianiste van Club Ziggo (Ziggo Dome). Dat wordt na het diner met de voetjes van de vloer!

Zaterdag 

Op 3 januari 2015 is er bij Pllek, Bllender / Forest of Heroes vanaf 20.00 uur. Het zaterdagavondfeestje bij Pllek is anders dan andere feestjes. Zoals ze zelf omschrijven “dansen buiten de kaders bovenop de hokjes. Muziekstijlen, culturen, mensen en gedachten worden gemixt tot een verrassende cocktail”. Klinkt spannend, toch? Gratis entree.

Zondag

Laidback LLive bij Pllek. Elke zondag vanaf 15.30 uur lekker achterover hangen en genieten van live muzikanten. Gratis entree.

In het Westerpark is er een Sunday New Years Market, dus er kan weer lekker gestruind worden.

Amsterdam Yard Sale organiseert zondag een New Years Yard Sale bij Graceland BBQ, aan de Jan van Galenstraat van 15.00 tot 20.00 uur. De entree is gratis.

Vrijdag tot en met zondag

In het Erasmuspark begint het eerste weekend van het nieuwe jaar cultureel al helemaal goed met het een nieuwe editie van WinterWESTwaARTs.

Van vrijdag 2 (11.00 uur) tot en met zondag 4 januari is het volop wintergezelligheid in de verwarmde tent in het park. Je kunt lekker knutselen, naar kindertheatervoorstellingen kijken, en op ontdekkingstocht in het park met Expeditie Erasmuspark. Of muziek maken of een workshop volgen.

Op 4 januari is er een nieuwjaarsconcert van het Mezrab Collective & Karima el Fillali. Het concert begint om 16.00 uur en duurt een uur.

Het Mezrab Collective speelt een bonte mix van muziekstijlen uit alle hoeken van de wereld “overgoten met een balkan-sausje. Zangeres Karima el Fillali gebruikt invloeden van West-Afrika, Marokko en Latijns-Amerika in haar muziek.

De workshops, buitenvoorstelling, Expeditie Erasmuspark en Nieuwjaarsconcert zijn voor iedereen gratis! De voorstellingen in de tent zijn gratis voor mensen met een stadspas, maar aan alle andere bezoekers wordt een bijdrage van € 2,= gevraagd. De kaartverkoop voor de voorstellingen in te tent start dagelijks (2 t/m 4 januari) om 10.30 uur.

Maak er een mooi nieuw jaar van! Dat gaan wij ook doen!

DSC_0115

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu