Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda (9, 10 en 11 januari)

Vrijdag, zaterdag en zondag 

In Edel en Het Sieraad start vrijdag een groots, drie dagen durend eetfestijn. Van 18.00 tot 03.00 uur kun je in de winterproof binnentuin van Het Sieraad proosten op het nieuwe jaar. Je kunt aanschuiven aan de lange tafels voor een volledig maal (niet gratis) maar de entree is dat wel, mits je voor 20.00 uur binnen bent. Er is veel muziek, dj’s, dansmariekes, bingo en ander vermaak.

Op zaterdag begint de Foodparade Essen om 14.00 uur met foodtrucks, bandjes, workshops, singer-songwriters, balkonserenades van dichters en meer. Tot 03.00 uur kun je losgaan op de dansvloer. Tot 20.00 uur gratis entree, als je later wilt komen kost het je een tientje entree.

Zondag gaat het feest nog even door en is er een leuk programma voor kinderen met (klieder)workshops, springkussen en nog veel meer. Ook voor de papa’s en mama’s valt er weer genoeg te beleven.

Dit weekend kun je ook terecht bij Galerie Oode voor een tentoonstelling van een verzameling van het mooiste Dutch Design in het kader van het Dutch Design Year. Deze nieuwe galerie is geopend van dinsdag tot zondag van 12.00 – 18.00 uur en de tentoonstelling duurt tot en met februari.

Zaterdag en zondag 

In de Oba wordt een tentoonstelling over beroemde Amsterdamse leraar en schrijver Theo Thijssen (schrijver van “Kees de Jongen”) geopend door Job Cohen. Zanger en Thijssenliefhebber ‪‎Rick de Leeuw zal een optreden geven.

Zaterdag en zondag kun je weer heerlijk struinen op de vlooienmarkt in de IJ-Hallen. De entree is € 4,50, kinderen tot 11 jaar mogen voor € 2,= naar binnen.

Zondag

Zondag opent de tentoonstelling van de Vlaamse kunstenares Lieve Prins bij TwentyfiveSeven.

Bij Concerto kun je vanaf 16.00 – 16.30 uur luisteren naar een instore concert van de poppy country band Yellow Grass.

Altijd al een keer op het podium de sterren van de hemel willen zingen, op zondag kan dat bij Singing Sunday, het open podium van De Badcuyp. Vanaf 16.00 uur (gratis entree).

Check ook vooral ons blog met de 25 beste plekken voor (gratis) live muziek in Amsterdam.

Weekendagenda logo 2

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu