Gastblogs Gerda Lammerts Lijstjes

Vervoer voor je vintage: 9 goedkope vervoerders in Amsterdam

Ken je dat? Je hebt iets gekocht via Marktplaats, een groep op Facebook of gewoon bij een winkel. Een bank, een kast, een bed. Je hebt het in gedachten al een plekje in je huis gegeven maar hoe krijg je het daar? Het past met geen mogelijkheid in je kleine autootje, als je die al hebt. Gelukkig zijn er wel wat mogelijkheden om voor niet al teveel geld spullen te (laten) vervoeren.

Wij zetten wat mogelijkheden voor je op een rijtje.

1. Meubelvervoer Denny. Denny Langguth vervoert al 20 jaar meubels van hot naar her. In zijn bakwagen (kleine vrachtwagen) kan hij 16m3  kwijt. Voor ritten binnen Amsterdam en door heel Nederland rekent hij vanaf € 30,= tot  € 85,=  en hij is niet te beroerd om je aanschaf te helpen sjouwen. Voor (kleine) verhuizingen kun je ook bij hem terecht. Van maandag t/m vrijdag, in het weekend liever niet maar dat is bespreekbaar. Je vindt Denny op Facebook en op Marktplaats.

2. Nog een vervoerder op Facebook is Fran With A Van. Wat ons betreft briljant bedacht. Franky vervoert 7 dagen in de week en vraagt € 25,= per uur als je iets wilt laten vervoeren in Amsterdam (binnen de ring). Buiten de ring en op zondag kost het een tientje meer. Het is een all-in prijs, woon je hoger dan de eerste etage dan komen we wat euro’s bij.

3. Man with a Van in Amsterdam (Ben) vervoert 7 dagen in de week en hij vraagt € 20,= per uur en 0,25 cent per gereden kilometer.

4. Vrachttaxi.Van een bankje vervoeren tot een hele verhuizing in en rondom Amsterdame, de bus (10 tot 30m3) betaal je per rit. Een verhuislift, touw en blok en verhuizers zijn bij te boeken. Zeven dagen per week inzetbaar.

5. De Studentverhuisservice doet niet alleen aan verhuizingen, maar ook meubelvervoer, 7 dagen in de week, door heel Nederland. Op de site kun je zelf berekenen wat het gaat kosten. Let wel even op, starttarief voor vervoer van aankopen is vanaf € 49,=.

6. Via Facebook kun je ook Oof krijgt het heen en weer vinden. Van af zijn vertrekpunt in de Pijp rekent hij € 20,= per uur en 0,25 per kilometer. Ben je een hele dag bezig (bijvoorbeeld voor een verhuizing) dan kost het € 125,= plus de kilometers. Hij staat ook op Marktplaats.

7. Op de Facebookpagina Amsterdam Durft te Vragen zagen we verder een aanbeveling voor een dame op Snappcar. Renée stelt haar Peugeot busje ter beschikking. Voor meer info over beschikbaarheid en prijzen kun je contact met haar opnemen.

8. Je kunt ook een busje huren bij één van de vele verhuurbedrijven en zelf rijden. De prijzen liggen gemiddeld rond de € 25 a € 30,= voor een dagdeel. Een van de bedrijven die een all-in prijs hebben (dat is inclusief verzekeringen, verlaging eigen risico en btw) is Kapper HBakker Autoverhuur.

9. Meubeltaxi Amsterdam vervoert 7 dagen per week, met of zonder hulp en rekent geen toeslagen voor avonden of in het weekend. Voor een rit binnen Amsterdam rekenen ze € 30,=.

DSC_0805

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu