Leuke dingen doen Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda (4, 5 en 6 april)

Een lekker lang Paasweekend staat voor de deur! En natuurlijk is er weer een boel leuks te beleven in Mokum.

Zaterdag

Er is weer een Local Goods Weekend Market in de De Hallen. Tussen het eieren schilderen en zoeken door kan je dus ook nog even lekker marktstruinen en weer op de hoogte raken van al het hips en nieuws dat onze eigen Amsterdamse bedrijven te bieden hebben.

Je kunt ook je smaakpapillen de kost geven op het Culy Food Festival in Sugar City in Halfweg. De tickets voor zaterdag zijn al uitverkocht maar zondag kun je nog wel tickets (á € 10,=) kopen. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je je onder andere vermaken met de ‘vergeten groenten bingo’, toetjes proeverijen, culinaire films en diverse wijn-, bier- en cider ’tastings’ en nog veel meer.

Zondag 

In het Westerpark is het Paaszondag weer gezelligheid troef bij de Sunday Paasmarkt van 12.00 -18.00 uur. Er zijn extra veel superleuke kinderactiviteiten gepland, zowel binnen als buiten.

Het wordt vermoedelijk niet superlekker paasweer, maar het is altijd goed om er even op uit te gaan. Voor de kids zijn er veel gezellige paasactiviteiten bij de kinderboerderij en in het Amsterdamse Bos.

En natuurlijk zijn er op diverse plaatsen Passieconcerten en kun je naar de diverse Amsterdamse musea.

Maandag 

Paasmaandag kan je de lekkere chille zondagvibe voortzetten bij White Label Coffee Sunday sessions ‘Coffee and dj’s‘ (van 12.00 -17.00 uur).

En ’s avonds kun je bij Bethany’s Jazz Club uit je dak bij het Amsterdam Funk Orchestra directed by Efraïm Trujilo (bekend van The New Cool Collective). Het begint om 19.30 en de tickets zijn € 10,=.

Voor de sporty types is er een rokjesdagloop, al raden wij aan om gewoon lekker een jogging broek aan te trekken, en thermo ondergoed 😉

Vrolijk Pasen!

IMG_3205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu