Food for thought

Pluk je momentenweek

Rijk ben je vooral als je kan genieten. Dan is het handig om die genietspier af en toe te versterken.

Ben jij in voor een gaaf geluksexperiment? Doe dan mee met de Momentenweek. Een week lang, iedere dag mooie momenten beleven, tekenen en delen. Van 24 tot en met 30 augustus.

Waarom?
Omdat je er blij en gelukkiger van kan worden. En omdat het heel leuk is om dit samen met anderen te doen.

Hoe werkt het?
Je tekent een week lang elke dag een mooi moment. Het is nog leuker als alle deelnemers van elkaars mooie momenten kunnen genieten. Dus deel je moment via je eigen kanalen op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #momentweek. En plaats hem ook in de speciale Momentenweek Facebookgroep:  In deze groep worden de mooie momenten gedeeld en is er ruimte voor al je vragen. Elke ochtend krijg je ook een mailtje met daarin tips om nog meer mooie momenten te beleven.

Wat kost het?
Het kost je 10-15 minuten per dag.

Maar wat als ik niet kan tekenen?
Geen probleem. Deze week gaat om het herbeleven van je mooie momenten, niet of je een Picasso bent. Stickfigures voldoen prima. Het gaat om het moment, niet om de artistieke prestatie.

Wil meedoen? Je kan je inschrijven via deze link.

Momentenweek is een initiatief van Janne Willems en het is onderdeel van haar project Pluk je momenten. Janne reist de hele wereld over om mensen te vragen om een mooi moment van afgelopen week te tekenen. Omdat het mensen opvrolijkt en verbindt. Meer dan 7000 mensen uit 28 landen hebben inmiddels hun mooie momenten getekend, en in het najaar verschijnt er een boek van Janne met daarin de mooiste mooie momenten en het verhaal daarachter.

11230113_804748082977122_4101363692931463013_n

Vergelijkbare artikelen

2 Reacties

 • Reply
  sandra
  20 augustus 2015 at 13:19

  ik deed ooit eens mee met een jaar lang 365 dagen HAPPY moment posten, het schijnt dat slechts 35 % dit lukt. Mijn challenge was geslaagd, elke dag 365 dagen lang een happy moment geplaatst.

  • Reply
   Cat
   20 augustus 2015 at 13:33

   Hi Sandra, wat goed van jou! Het zou voor mij eerlijk gezegd ook geen probleem zijn, ik heb echt meerdere keren per dag een moment dat ik me gezegend en happy voel, en ik koester dat enorm want het geeft me zoveel energie. Fijn dat jij ook het geluk ziet in de dagelijkse dingen. Dat is echte rijkdom!

  Voeg een reactie toe

  Menu