Duurzaam ondernemen Gratis Leuke dingen doen

Sharingweek! Delen is vermenigvuldigen.

Van 21 tot 27 oktober is het Sharing Week. De hele week staat in het teken van de deeleconomie.

Vandaag is er bij Seats2Meet in de Beurs van Berlage een Meet Berlage Sharing Day. Het event begon om 10.00 uur vanmorgen en de workshops zijn vermoedelijk niet meer te boeken, maar er zijn nog diverse andere gave activiteiten, zoals Sherlocked (escaperoom) en de borrel waar je in gesprek kunt komen met diverse initiatiefnemers van deelplaformen en -ideeën.

In Amsterdam en ook op de andere plekken in het land zijn er tijdens de Sharingweek activiteiten, zoals lezingen, ontbijtjes met rondleidingen bij diverse deelplatformen, en bijvoorbeeld een workshop “Introductie in de deeleconomie” in de OBA op 26 oktober. Kijk op de site voor alle events.

Sharing Week is een initiatief van Share.nl, Seats2meet en Nils Roemen.

IMG_3962

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu