Bespaartips Tips en trucs

Hoeveel ben je waard?

We schreven er al eerder over in onze kijktips. Hoeveel ben je waard? is een van onze lievelingsprogramma’s omdat het een kijkje geeft in het leven en de manier waarop mensen met hun financiën omgaan. In het televisieprogramma dat op SBS6 wordt uitgezonden, wordt een van de laatste taboes van Nederland doorbroken: praten over geld. Want hoeveel ben je waard als je al je bezittingen bij elkaar optelt en je schulden daarvan aftrekt?

Er zijn maar weinig mensen die het antwoord weten op die vraag, maar door mee te doen aan dit programma, komt daar verandering in!

Zou jij zelf graag meer inzicht en overzicht in je financiën willen en willen weten hoe rijk je bent? Dan kun je nu deelnemen aan het programma en in een dag meer overzicht en inzicht krijgen in je geldkwesties.

Voor een nieuw seizoen is Talpa Producties op zoek naar gezinnen met kinderen, die midden in het leven staan. Kinderen kosten geld, maar waar gaat al dat geld precies naar toe? Dat lijkt soms een groot raadsel.

Zijn jullie die leuke ouders en willen jullie weten hoe jullie er financieel voor staan? Zijn jullie benieuwd of het ook anders kan óf willen jullie anderen juist inspireren met jullie manier van leven?

In één dag stellen ze orde op zaken en beantwoorden zij die ene vraag die bijna niemand durft te stellen… Hoeveel ben je waard?

Durf jij mee te doen?

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail Marlous: mhallers@talpa.tv of bel 035- 533 3128.

12193604_10207165844081153_231272923657144607_n

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu