Bespaartips Budgetshoppen

Decembermaand on a budget: Tips!

Nu de Goede Sint weer in het land is, is ook de tijd van kado-stress voor veel mensen aangebroken. Maar dat hoeft niet. Het kan ook anders. Even leuk en stukken goedkoper en relaxter. Check het blog over budgetkadoshopping en doe je voordeel met de 10 budgetvriendelijke Sint en Kerst tips!

In de Margriet stond een artikel van journaliste Meike Huber over ons en over hoe je de feestdagen doorkomt zonder aan het eind van je geld een hele maand over te houden. En onze gastblogger budgetcoach Lisa Verdegaal geeft ook goede adviezen.

Heb jij een briljante tip die niet op ons lijstje mag ontbreken, mail dan even of reageer hieronder.

Fijne feestvoorbereidingen!

IMG_8219

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu