Gastblogs Kirsten Nelis

Gastblog Kirsten Nelis #1: bewust, energierijk en gelukkig leven

Blog week 1: op naar een bewust, energierijk en gelukkig leven Kirsten Nelis, oprichter van de concepten Outshine your Stress & Relax en Beat your Burn-out, schrijft de komende weken over hoe je je leven kunt ombuigen; van een stressvol naar een bewust, energierijk en gelukkig leven. De drie belangrijke lessen die zij zelf ervaren heeft lopen als rode draad door deze blogs heen:

  1. Mindset is everything
  2. Doe waar je energie van krijgt
  3. Een beetje spanning is niet erg, het geheim is ontspanning

Deze week deel 1: Preparing yourself for a happy life! Weet je zeker dat je dat wilt? Een energierijk & ontspannen leven? Gelukkig zijn? Ja, natuurlijk wil ik dat, stomme vraag! Maar zo stom is deze vraag niet. Ik zal je uitleggen waarom. Als je een gelukkig leven wilt, dan moet je daar iets voor doen. En daar gaat het vaak mis. Mensen willen het wel maar zijn bewust of onbewust niet bereid om er iets voor te doen. Gedachten nemen de boel over. Prioriteiten worden anders belegd. Of mensen weten gewoonweg niet waar ze moeten beginnen. Begin te geloven Het bouwen aan jouw droomleven dat kost tijd. Tijd en planning. Maar het belangrijkste is dat je gelooft dat het mogelijk is! Als je, wat je ten diepste wilt, voor je durft te zien, dan ben je begonnen! Om iets te bereiken is het belangrijk om doelen te stellen. Groot of klein dat maakt niet uit. Ik heb het zelf de afgelopen jaren uitgetest en het werkt echt! Vooral bij de doelen waar ik ontzettend blij van werd! De doelen zorgen namelijk voor focus en een mooie stip op de horizon. Dit is dé mindset om iets moois te bereiken! Welke stappen ga jij zetten? Aan de slag!

  1. Begin met een of meer doelen voor de komende 30 dagen en laat je inspireren door: Matt Cutts met zijn TED Talk: Try something new for 30 days (3 minuten).
  2. Schrijf op wat je het liefste wilt: hoe zie jij je ideale leven voor je (begin met één levensgebied)?
  3. Kies één levensgebied en stel doelen die je helpen je visie te bereiken.

Geniet van jouw stappen op weg naar een bewust, energierijk en gelukkig leven! Kirsten Kirsten Nelis Meer weten over Kirsten? Lees hier het interview dat de Rijke Meisjes hadden met Kirsten over wat haar rijk maakt.

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu