Irene van Gent Lees tip

Weggeefactie: Geluk in 8 koppen thee! En de winnaar is…..

Een maand geleden deden we een weggeefactie van het boek van Irene van Gent: Geluk in 8 koppen thee. Het boek gaat over Irene’s zoektocht naar geluk en naar haar essentie via het 8 voudige pad van yoga.

We vroegen wat jou rijk maakt en we kregen een boel leuke reacties! Zo fijn om te lezen waar jullie blij van worden!

Mirjam van Elst
“Een wandeling in het natuurgebied hier vlakbij, met Miss Anne natuurlijk. Daarna een koffie op het terras, met m’n gezicht in de zon. Een goed gesprek. En waarom ik dit boek wil winnen? De titel, de cover, het onderwerp. Allemaal goed!”

Sabine De Groot
“Mijn vriendinnen maken mij rijk in mijn leven. Ik volg mijn hart door mijn werk met volle passie te doen .maar mijn vriendinnen maken mij een rijk mens. Lijkt mij heerlijk om dit boek ook aan hun door te kunnen geven zodat we ons geluk kunnen delen dus graag winnen.”

Anna
“Een ontbijtje op bed,een goed boek,de zon,bloemen en er is nog zoveel meer dat je rijk maakt.
Ik lees graag en ben erg benieuwd naar dit boek. De titel en cover vind ik al prachtig!”

Pieter van Stein
“Beste Irene, geluk zit ‘m in dagelijkse dingen. Geluk is binnen handbereik wanneer je er oog voor hebt. Maar soms vallen dingen mooi samen. Ik word erg gelukkig van een ontmoeting met mijn beste vriend of vriendin. Tijdens een wandeling kunnen we vrijuit praten en het leven doornemen. Ondertussen genieten we van de natuur en het onvoorspelbare zoals b.v. een eekhoorn die opeens de weg oversteekt of een bloeiende Rhododendron struik in de winter. Veel succes met jouw nieuwe boek!”

Kyra Smits
“Mooi omschreven,
Ik ben er zeker van overtuigd dat geluk inderdaad in jezelf zit.
Als je iets wil doen wat je gelukkig maakt ben jij de enige die dit kan.
Een leuke korte preview van het boek!”

Room
“Met mijn voeten in het zand, mijn familie om me heen op een mooie zomerdag, dat maakt mij rijk!
De zeelucht inademen als ik met mijn vriendin onze wekelijkse loop cq therapeutische wandelingen maak, dat maakt mij rijk. Als ik thuiskom en mijn dochter staat samen met de kat bij de deur voor een knuffel, dat maakt mij rijk. En toch zou ik best heel graag het boek willen winnen :)”

We hebben de namen in een bak gedaan en er blind een kaartje uit gepakt. En de winnares is:

Room!

Gefeliciteerd met het boek! Als je even je adresgegevens mailt aan rijkemeisjes@outlook.com, komt het boek zo snel mogelijk naar je toe!

Dinsdag 16 februari geeft Irene een gratis webinar waar je meer hoort over haar verhaal (dat ook in het boek omschreven staat).

Fijne Valentijnsdag en vind het geluk in de kleine dingen :-).

12661929_543582679141162_3217159475701897731_n

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu