Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda 26, 27 en 28 februari 2016

Vrijdag

In de Beurs van Berlage is een tentoonstelling over Berlage, the Godfather of Dutch Design. Deze is dagelijks vanaf 11.00 uur geopend en de entree is € 7,50.

Vanaf 17.00 uur kun je bij Het Sieraad met de voetjes van de vloer want het is weer Edelwise. De entree is € 10,= en het wordt vast erg gezellig.

In Roest kun je gratis dansen bij That Garage Sound. Vanaf 22.00 uur gaat het los. Bij Canvas kunt je swingen bij Culture of souls met Rainer Truby. De entree is € 8,= en het begint om 23.00 uur.

Bij onze vrienden van VLLA kun je van 18.00 – 03.00 genieten van muziek, kunst, eten en performances bij VLLA op vrijdag. Lekker beginnetje van je weekend.

Je weekend start heel goed bij W. Hun vrij-mi-bo heet Invite. Een van de allerbeste uitzichten van Amsterdam. Een coctail of een kopje thee in de hand. Genieten maar.

Zaterdag

Roest heeft een fijn feestje vanaf 13.00 uur dat in het teken staat van het zwarte goud: Vinyl Afternoon. De entree is gratis.

Het Sieraad staat zaterdagavond in het teken van het goede doel met de Rave for Humanity fundrasing party. De entree is € 20,=.

Bij Helemaal Melkweg komt oa. Fresku optreden. Het feest gaat los vanaf 19.00 uur. De entree is een tientje. Dat is geen geld voor zo’n toffe avond vol met alles wat de Melkweg te bieden heeft.

Het Marnixbad organiseert zaterdagavond een poolparty: Movienight at the Pool. Vanaf 20.45 uur kun je een ticket kopen. De tickets kosten € 10,=.

In Panama kan je back to the 80’s, 90’s en 2000. Vanaf 23.00 uur is het bal. Een ticket kost je € 10,=.

De Sugar Factory heeft een feessie vanaf 00.00 uur: Break Ya Neck. De entree is € 7,50.

Bij VLLA mag je in je discopak schitteren bij NUdisco. Van 21.00 – 03.00 uur is het nostalgie in een modern jasje met DJ George du Poison.

Zaterdag en zondag

Zaterdag en zondag kan er weer gemarktstruind worden in de IJhallen. Vintagevondsten liggen voor het oprapen. De entree is € 5,=.

De Local Goods Weekend Market staat in het teken van mode. Ze werken samen met NHTK, zaterdag en zondag in De Hallen. Van 12.00 tot 18.00 uur kun je lekker shoppen.

Vintage per kilo betekent kleding per kilo inslaan. Voor maar € 15,= per kilo vul jij je lente en zomergarderobe vast aan. Zaterdag en zondag bij Schram Studio’s in Noord.

Zondag

Zondag kun je heerlijk Vintage Fashion shoppen in de Kromhouthal in Noord. De entree € 5,= en de markt opent om 11.00 uur.

Met je billen in een bubbelbad: Zondag is het weer Badplaats Open bij het Volkshotel. Vanaf 12.00 uur kun je lekker dobberen in je bikini onder het genot van supertoffe live muziek. En dat voor gratis. De betere zondag.

Radion viert Radinoon. Een gratis partijtje dat om 12.00 uur begint.

Bij platenspeciaalzaak Concerto geeft Fernando Lameirinhas een boekpresentatie. Vanaf 15.00 uur kun je daar gratis bij zijn en toekijken vanaf de blauwe Chesterfield. Trompettist Eric Vloeimans zal het boek aan Fernando overhandigen en uiteraard spelen ze wat nummers.

Swap till you drop: In The Novel is vanaf 15.00 uur een ruilmarkt. Voor € 2,= ben je erbij.

Verstand van muziek? Bij de Frieda Muziekquiz in Café Frieda kun je voor € 2,50 je kennis etaleren. De quiz begint om 19.30 uur.

Swing & Tell treedt op in Café Van Leeuwen. Vanaf 20.00 uur kun je dit gratis jazzconcert bijwonen.

In de Sugar Factory is het zondag vanaf 23.30 uur weer jazzy swingen met Wicked Jazz Sounds. Een ticket kost € 9,50.

IMG_6568

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu