Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda 29, 30 april en 1 mei 2016

Vrijdag 

Amsterdam Songwriters Guild present: Anne Reijnoudt. In Pakhuis De Zwijger kun je naar een gratis optreden van deze singer-songwriter, die dromerige songs brengt. Het begint om 16.00 uur en het is gratis. 

In Pakhuis De Zwijger is vandaag een interessante lezing van Lucas de Man – In Search of Europe. De entree is € 12,50 en het begint om 20.00 uur. 

In Foam is de tentoonstelling Shelter Island te zien. Dagelijks vanaf kun je het werk van de Amerikaanse fotograaf Joe Ethridge. De entree is € 10,=.  

In de Melkweg kun je nog de expo van Ilja Meefout, 1,2 1,2 zien. De entree is gratis. De expo is dagelijks vanaf 12.00 uur te zien. 

In het Volkshotel is de expo GIF Weekender te zien. Dagelijks gratis vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur. 

Bij Pllek ga je het weekend lekker in met Feeling Friday. Na het eten fijn de stoelen aan de kant en dansen maar. 

De Van der Pekstraat in Noord wordt met de dag leuker, en deze zaterdag kan je er ook nog eens lekker marktstruinen op de Pekmarkt

Concerto heeft weer een fijn instore optreden vanaf 17.00 uur. Country singer-songwriter Corb Lund treedt op. Check de Concerto agenda ook even voor de andere instore concerten. Ze zijn allemaal zeker de moeite waard. 

Lekker dansen vanavond? In The Chicago Social Club kun je vanaf 23.00 uur met de voetjes van de vloer met DJ Robert James. De entree is € 5,=. 

Het Blauwe Theehuis staat weer garant voor een lekker R’nB party met RenB XXXL

Zaterdag 

Voor live muziek van The End Men + The Shady Greys en Robbing Banks ga je naar Cinetol. Vanaf 20.00 uur en voor € 7,= heb je een superleuke avond met deze drie bands. 

Ook deze zaterdag is er weer een storytelling avond bij Mezrab aan de Veemkade. De avond begint om 19.00 uur en de entree is gratis. 

Radion organiseert weer White Label dit weekend. DJ’s Mehmet Aslan en Wendel Sield staan achter de decks. 

Pllek bestaat zaterdag 4 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden met een verjaardagspartijtje. Er is live muziek en veel vertier voor de kids. Het feestje duurt van 12.00 tot 03.00 uur. Om 10.30 uur kun je een gratis yoga sessie bijwonen, terwijl de koters bouncen op een springkussen. 

Zondag 

Bij Pllek is de zondag ultrachill met ive muziek tijdens Laidback Llive. 

De Sunday Market strijkt weer neer bij de Westergasfabriek na een uitstapje naar het Rokin afgelopen weekend. Van 12.00 t0t 18.00 uur kun weer lekker struinen. 

Zondag om 16.15 uur precies start de Rolluiken Route bij Jeffrey’s Café op de Albert Cuyp. Een tour langs de 15 met mooie foto’s verfraaide rolluiken op de markt. Een project dat kunstenares Marnet Schoemaker gestart is om de buurt op te vrolijken. Vanaf 1 mei start kun je dit project en het opleuken van nieuwe rolluiken steunen via de crowdfundcampagne op www.voorjebuurt.nl/rolluiken. Doe je mee? 

Funkyband The Fonk treedt zondag op in de Sugar Factory. Van 16.00 tot 20.00 uur wordt het zeker dansen geblazen. En dat voor maar een tientje. 

Happy weekend! 

2015-06-04 18.33.17

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu