Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda 6, 7 en 8 mei 2016

Zaterdag en zondag 

Op de Jaap Edenbaan die is omgetoverd tot Garden of Eden is een heel leuk nieuw streetfoodfestival: Yummya dat 5 mei van start gaat en tot 8 mei duurt. Naast heerlijk eten, is er een grote silent disco, er zijn creatieve acts en voor de kids een draaimolen, megatrampoline en entertainment. Het festival is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur (zondag tot 21.00 uur) en de entree is gratis.  

Amsterdam Kookt is met heel veel foodtrucks, dus lekker eten en heel veel fijne muziek naast het Olympisch Stadion neergestreken. Het festival duurt tot en met 8 mei, en is dagelijks open van 13.00 – 23.00 uur en de toegang is gratis. Om eten te kunnen bestellen bij de verschillende foodtrucks koop je bij de kassa een chipkaart die je kunt opladen. Vandaag kun je nog luisteren naar Me & Mr Jansen, Daniel Cane en Sunday Kids. Morgen zijn o.a. The Cool Quest, Beans & Fatback, Hans Dulfer en Ronde van de partij. Zondag ook een lekkere line-up met o.a. The Great Communicators. 

Lekker een beetje snuffelen en vintage schatten scoren? De IJhallen markt is weer open dit weekend en lekker buiten. De entree is € 5,=. 

Zaterdag 

Las Dalias on the Road is weer in town. Waan je op Ibiza en voel de Ibiza vibes. Een ticket is niet goedkoop (€ 20,=), maar voor een hele middag Ibiza, muziek, food en marktstruinen valt het misschien ook best wel mee :-). 

Zondag 

Voor de ambachtelijke weekendboodschapjes kun je weer lekker naar de Pure Markt deze zondag.  

Natuurlijk zijn er nog een miljard andere leuke dingen te doen, maar met dit lekkere weer lijkt me een stadspark, watertje, strandje of terrasje de ideale chillplek. Check dus gauw even het blogje over de fijnste terrasjes en over fijne chillplekken in en om de stad. (je aanvullingen zijn welkom, zet ze even in je reactie hieronder :-))

Happy weekend! 

Weekendagenda logo 5

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu