Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda 21 en 22 mei 2016

Zaterdag en zondag 

Dit weekend kun je naar hartenlust Amsterdam Zuid-Oost leren kennen. 24H Zuidoost is je 24 uur lang onderdompelen in al het leuks dat Zuid-Oost te bieden heeft. En dat is veel meer dan je denkt.  In het Westerpark is het weer NeighbourFood & Flea Market. Lekker eten en lekker marktstruinen. Topcombi.  In De Hallen kun je weer terecht voor de Local Goods Weekend Market die dit keer in het teken van de zomer staat en waar je dus al je zomerse hebbedingen kunt scoren. Handmade, ambachtelijk en lekker local. 

Zaterdag 

Zaterdag kun je aan de G&T’s en meer bij het Gin Festival Amsterdam. Naast ontelbaar soorten gin kun je kun je ook lekkere hapjes halen bij de foodtrucks. Het festival begint om 14.00 uur en duurt tot 22.00 uur en is bij Undercurrent. Dat is een nieuwe hotspot aan de Papaverweg in Noord. De tickets zijn € 17,50. 

Zijn funk en old school hiphop helemaal je ding, dan moet je zaterdag naar Ruigoord invites Bang ‘ n Mash. Aan de deur kosten de tickets € 12,50 en het feest begint om 23.00 uur.  Zaterdag kun je met de clans van Boefjes en HUIS van 21:00 tot 06:00 ’s ochtends op vol vermogen door het dak bij HUISARREST in VLLA. De mannen van Spatzuiver komen langs om hun streetart mural op de luchtplaats af te maken, terwijl met Jesse GreenVALAZIZATracks Up The SleeveCOUTONE, Chris Mulder, Sadegh Shahidi en G.A.B.Y binnen alle regels worden platgedanst met crimineel lekkere groovy- disco-, deep-, funk- en techhouse. En ze toveren nog meer van alles uit de losse pols. Let’s break loose! Een enkelbandje kost € 7,50 in de voorverkoop. (Tip: VLLA is niet ver van Sloterdijk, dus ook een goede optie als after voor Park am SeeKwartiertje fietsen, of 4 minuten met lijn 51 vanuit Sloterdijk naar de Postjesweg).

Zondag 

Bij Razmataz is deze zondag de laatste Zilte Zondag van het seizoen. Heerlijk oesters eten voor een euri en chillen op de zondagmiddag. 

Zin in een zomers feestje? Summer Breeze start het zomerdansseizoen in het Vondelpark Openluchttheater. Van 14.00 tot 18.00 uur dans je je heupen los op de beste salsa, bachata, kizomba en zouknummers. 

Zaterdag dans je met je voetjes in het zand tussen palmbomen naast Sloterdijk bij Park am See en zondag kun je op dezelfde locatie (Playa Los Sloterdikos) los bij festival De Zon. Voor € 37,50 heb je een ticket een ultiem vakantie in eigen land gevoel.  

Happy weekend!

IMG_3609

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu