Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda 27, 28 en 29 mei 2016

Vrijdag

Bij Dok begint vanmiddag het 7e openingsfeest met The Man with No Shadow. De entree is gratis. 

Bij Mezrab begint om 20.00 uur een improv show met een all star cast van Amsterdamse entertainers. De entree is wat jij een gezellige avond entertainment waard vindt. 

Je kunt vanavond nog naar de geweldig leuke cabaretvoorstelling van Kasper van Kooten: Bonte Avond. Ik heb hem gister gezien en erg hard gelachen om alle fijne herinneringen aan de ’80’s die Kasper naar boven haalt. 

In Cafe Belcampo kun je vanavond genieten van een optreden van Lorrèn bij Lorrèns Goodiebar. Old style meets pop. De entree is € 6,50. 

Bij Pllek kun je dinen en dansen bij Feeling Friday. Lekker met je voetjes van de vloer of in het zand, want het is natuurlijk heerlijk weer. 

Dansen tot je omvalt en ouderwetse gezelligheid vindt je vrijdag in Het Sieraad en Edel bij EdelWise!

Fab City aan de Javakade 201 is de plek waar je vanavond kunt genieten van een bijzonder gratis licht performance; Koningin van een nacht. De mix van dans, visuals en theater begint om 22.30 uur. Fab City maakt deel uit van een cultureel programma en de creatieve campus Europe by People. 

Zaterdag 

Zaterdag is het weer heerlijk struinen op de Sissy Boy Lentemarkt. De markt is open van 10.00 tot 17.00 uur. 

De Mercatormarkt is ook altijd gezellig voor je zaterdagboodschapjes.  

Kontschudders unite bij Rump Funk deze zaterdag in VLLACassie 6, Ikesofunky, Chocolate Brown, NL Nafi, Phonky Monkey e.a. draaien de lekkerste funky, jazzy, afro, bouncy, soulful, housy, broken, jamming, rocking, techy tunes that make you want your Rump Funk. Vanaf 18 uur heerlijk eten (eend, saté, nasi, ook een optie voor vegas) van de dames van Homemade@yours en ondertussen lekker losgaan met die lekkere dancejam. De entree is € 7,50 in de voorverkoop en een tientje aan de deur (€ 2,50 korting op de deurticket als je met de fiets komt of roze kleding draagt). 

Zaterdag en zondag 

Zaterdag en zondag is het weer struinen geblazen langs de ontelbare buitenkraampjes van de IJmarkthallen. De entree is € 5,= en de markt is open van 09.00 tot 16.30 uur. 

In De Hallen is een Griekse markt: Greece All Over. Alles staat in het teken van Griekse producten, kunst en eten en drinken. Daarnaast is er aandacht voor humanitaire acties en een interculturele dialoog. De entree is gratis. 

Zondag 

Onder het mom Verkoop je Prada vanuit je Lada, kun je zondag weer lekker rommelen bij Blijburg. 

Frank en Vrij, het glutenvrije foodfestival van Amsterdam kun je zondag fijn gaan uitchecken. 

Wat je ook gaat doen: Happy weekend! 

IMG_4989

 

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu