Weekendagenda

De Rijke Meisjes Weekendagenda 1, 2 en 3 juli 2016

Vrijdag, zaterdag en zondag

Het Erasmuspark in West is dit weekend weer op haar best met veel live muziek, dans, en veel leuke activiteiten voor de kids tijdens Westwaarts. De entree is gratis. 

Noorderlicht bestaat 10 jaar! Ze vieren een groots Verjaardagsfeest! Er is van 1 tot en met 4 juli heel veel te beleven. Er is live muziek, er zijn theatrale rondleidingen en allerlei leuke kinderactiviteiten. 

Vrijdag

Bij Raibu is vandaag een Summer Presale. Van 17.00 t0t 21.00 uur kun je onder het genot van een drankje mooie kledingitems shoppen met 50% korting. 

DOK Amsterdam viert alweer haar 12e openingsfeest vanavond. Er is een chill sfeertje, een kampvuur en zoals altijd fijne vibes (en voetjes in het zand…hoewel beetje fris). 

In het Oosterpark wordt vandaag met Keti Koti de afschaffing van de Surinaamse slavernij herdacht en gevierd. Een bonte stoet traditioneel geklede mensen loopt een route door de stad om bij het slavernij monument in het Oosterpark stil te staan. ‘s Middags is er een markt, zijn er dj’s en worden de barbecues opgestookt. Vanaf 18.00 uur kun je genieten van live muziek van Shirma Rouse, Berget Lewis, Giovanca en Trijntje Oosterhuis en als hoofdact een optreden van de zoon van Bob Marley: Julian Marley.  

Van 19:00 t0t 21:30 uur is de opening van de expo van Levi Jacobs en Nick Liefhebber in Filter

Bij The North Sea Jazz Club is de line-up van de Friday Night Out wel heel lekker vanavond: Karsu, Michelle David, Sandra van Nieuwland, Michiel Borstlap, Brown Hill e.a. De avond gaat los om 20.30 uur en de tickets zijn € 12,50 voor een staanplaats en € 17,50 voor een zitplek. 

Vrijdag en zaterdag 

In het Westerpark kunnen techno en danceliefhebbers uit hun dakkie tijdens PITCH 2016. De tickets zijn niet goedkoop, maar je krijgt wel de creme de la creme van de electronische muziek en de meest vernieuwende acts op het podium te zien. 

Zaterdag 

De 1e editie van de Geluksroute Naarden (en omgeving) gaat op allerlei plekken geluk in het zonnetje zetten en mensen uitnodigen hun geluk te delen. Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Die uitnodiging is de basis van fijne ontmoetingen, waar de wereld mooier van wordt.

Bij onze vrienden van VLLA is er vanaf 14.00 tot 03.00 uur Rump Funk: The Funky Family Experience’s Middags zijn er Summer Sessions voor ouders met kids, binnen én buiten, met graffiti- en danceworkshops voor kinderen en soulfood like at ya mama’s. Andy Compton (UK), Dr Tiong, Kamma, Momo DL, Nelly Siejo, NL Nafi, Phonkey Monkey laten je kont schudden op soul, sweet reggae, hiphop, disco, funky en housy tunes. Tussen 14.00 en 19.00 uur is de entree gratis en na 19.00 uur (dan zijn de kids ook pleite) betaal je € 8,=. 

Zaterdag en zondag 

Zaterdag en zondag is de allereerste editie van het Oedipus International Beer Festival. Je kunt dan op de festival locatie in Amsterdam Noord de lekkerste biertje proeven. Maar er is ook food, kunst en cultuur. 

Zondag 

In het Volkshotel is het zondag weer chillen in het bubbelbad bij Badplaats Summer Sessions w/ The Soul Travelers. Dat is echt geweldige hiphopsinger-songwriter band dus dat mag je niet missen. 

In Oosterpark is er Roots Open Air 2016. Lekkere muziek, hapjes en ander entertainment.  

Paradiso nodigt vier theatermakers uit om live sprookjes te vertellen aan iedereen van 8 tot 88. Sprookjes in de Tolhuistuin met Nasrdin Dchar Karsu Babs Gons Justus van Oel Wieteke van Dort. Dit superleuke event is groteldeels uitverkocht, maar wellicht kun je via www.ticketswap.nl nog een kaartje bemachtigen. De eerste voorstelling is om 11.00 uur, de tweede om 14.00 uur. De tickets kosten € 10,=.

Bij Westergasterras kun je chillen met Lazy Hipz “Sunday Summer Sessions” W/ Dmitrischenko. De entree is gratis. Prima afsluitertje van je weekend! 

Happy weekend!!! 

Weekendagenda logo 4

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu