Gastblogs Irene van Gent

Irene blogt #6: Dream your life, live your dream

Hoe zou het zijn als je elke dag kon kiezen wat je deed? Als je elke dag kunt leven op de energie van de dag? De ene dag heb je zin om naar buiten te gaan en je te laten inspireren, wil je mensen ontmoeten en in gesprek zijn. De volgende dag ben je meer naar binnen gericht en wil je creëren, schrijven, schilderen, muziek maken.

Wat als je elke dag de keuze kunt maken om te doen waar jij blij van wordt? Op een plek die jou inspireert en waar jij helemaal tot je recht komt? Hoe zou het zijn als je alle ideeën en verlangens die diep vanbinnen borrelen naar buiten mogen komen en er helemaal mogen zijn?

Die ideeën en verlangens zijn de basis van jouw droomleven. Ze zijn er om jou een kijkje te geven in het leven dat ook mogelijk is. Vaak zit er ook iets achter. Het is namelijk niet zo dat jouw verlangen naar stilte op een berg in India betekent dat je daar ook daadwerkelijk naartoe moet. Het kan juist heel goed zijn dat dit betekent dat je meer rust en stilte in je leven wilt, maar dat je dat ook heel goed in je huidige leven kunt realiseren.

Bij het ontdekken van je dromen en verlangens is het daarom goed om jezelf regelmatig de ‘waarom’-vraag te stellen. En die stel je dan niet 1 keer, maar een keer of 5 achter elkaar. Het antwoord dat daar uit komt is je diepste verlangen of wens.   

Vanaf maandag 15 augustus kun jij je drie weken lang onderdompelen in jouw droomleven. Ontdekken wat je droomleven is en wat je kunt doen om er elke dag een stapje dichterbij te komen. Ook dan daag ik je uit om het verlangen achter het verlangen te ontdekken.

Tijdens de “Summer Masterclass Dream your life, live your dream” ga je actief aan de slag om jouw droom helder te krijgen en je maakt een stappenplan om er ook daadwerkelijk dichterbij te komen. In drie weken ga je aan de slag om je dromen te ontdekken en tot leven te brengen. In dit programma help ik je hoe je kunt ontdekken wat jouw droom is en welke (kleine) stappen jij kunt zetten om dit te realiseren. Als je wilt weten wat een droomleven inhoudt, lees dan het blog dat ik daar over heb geschreven.  

Op de site vind je alle informatie en kun je je direct aanmelden.

Wil je zeker weten of dit programma echt bij jou past? Mail me dan even, dan plannen we een Skype-afspraak in en ontdek je wat dit programma jou op kan leveren.

Als jij je droomleven al hebt gecreëerd, houd de nieuwsbrief dan goed in de gaten. 

Irene

Meer weten over Irene? Lees het interview met haar over wat haar rijk maakt, het blog over haar boek Geluk in 8 koppen thee en alle gastblogs die Irene schreef voor De Rijke Meisjes: 

Gastblog Irene van Gent: Creëer het leven dat echt bij je past #1
Gastblog Irene van Gent #2: Stop je dan met werken?
Gastblog Irene van Gent #3: een weekje op Ibiza
Gastblog Irene van Gent #4: Onthechten maakt vrij
Gastblog Irene van Gent #5: De Rat Race?
Portret van een powervrouw #1 door Irene van Gent
Portret van een powervrouw #2 door Irene van Gent

Foto door Jeroen Komen

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu