Gastblogs Irene van Gent Portret van een powervrouw

Portret van een powervrouw #3 door Irene van Gent

In 10 minuten je levensdoel helder hebben.

Hoe heerlijk zou dat zijn?

Met deze tekst nodigt Nicole Olsthoorn ons uit tijdens haar Vip-dag, een dag waarin we met een groep van 5 vrouwen op zoek gaan naar ons levensdoel. Ik heb mijn levensdoel al een tijdje helder, maar heb een verlangen aan bevestiging èn wil nog meer vertrouwen op mijn gevoel. Mijn innerlijk weten laten spreken, zodat ik kan vertrouwen dat alles wat ik doe klopt.

Nicole en ik kennen elkaar op dat moment ongeveer een jaar, een jaar waarin we allebei op zoek zijn gegaan naar een sterkere connectie met onze innerlijke stem. Nicole voelt en weet heel sterk wat er bij anderen speelt en heeft als missie dit ook uit te spreken. En dat doet ze fantastisch. Door haar impulsen en gevoel te volgen, leeft ze sinds een jaar uit haar koffer en dat heeft haar al op heel veel bijzondere plekken gebracht. Ze startte haar reis door Nederland,waarbij ze door uit te spreken en te benoemen wat ze zocht en wilde geen moment zonder onderdak zat en de mooiste ontmoetingen had. Met haar gaven om te voelen, gaf ze de mensen bij wie ze logeerde meer inzicht in hun innerlijke weten. Zo ook bij mij. Zelfs zo heftig dat ik tijdens een ‘sessie’ met haar mijn connectie met engelen kon voelen. Dat is iets wat voor mij nogal een ladig had en eigenlijk nog steeds heeft. Want hoewel ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde èn weet dat er altijd voor me gezorgd wordt is de wereld van de engelen iets wat eigenlijk nog ver van me af staat.

Nicoles volgende stap was creëren dat ze de winter niet in Nederland wilde doorbrengen, dus sprak ze de wens uit voor een winter in de zon. En natuurlijk werd ook die werkelijkheid, zo trok ze (samen met een vriendin) afgelopen winter drie maanden met een camper door Europa, op naar de zon in Zuid-Spanje. En omdat dit zo goed werkte en zo leuk was, plakten ze er nog een maand op Kreta aan vast. En toch wist Nicole dat dit niet alles was. Na thuiskomst uit het zonnige Kreta besloot ze dan ook door te reizen naar Engeland, waar ze eerst verbleef in Glastonbury om na allerlei bijzondere plekken te eindigen in St. Davids in Wales. Een plek waar ze meteen voelde dat ze thuis was. En dus volgde ze haar impuls daar te blijven. Als digital nomad kan Nicole tenslotte overal werken en als haar werk het van haar verlangt, gaat ze voor een periode terug naar Nederland, gewoon omdat het allemaal kan!

Nicole laat zien dat als je vertrouwen hebt, dat het allemaal kan, vertrouwen in een grotere kracht dan de kracht die we kunnen zien. Vertrouwen dat het universum het beste met je voor heeft als je maar gelooft en je impulsen volgt. Tijdens de Vip-dag blijkt dat dit helemaal zo gemakkelijk nog niet is. Alle vrouwen aan tafel weten echt wel dat er meer voor ze is dan het leven dat ze nu leiden, maar hebben geen idee hoe het is om meer te vertrouwen op hun impulsen en innerlijke stemmen. Want welke stem spreekt nou de waarheid. Deze vraag houdt mij al een paar dagen bezig. Want ik weet dat ik vaak genoeg mijn impulsen volg, dat ik doe wat ik moet doen, maar stiekem is er ook altijd die stem die iets heel anders roept. En daar zit nu juist het verschil volgens Nicole. Je innerlijke stem spreekt zacht en met liefde. Je ego schreeuwt en kan soms boos klinken.

Ok, het is dus echt zo simpel? Nou dan ga ik daar nog maar eens wat beter op letten. Dat betekent dus nog meer gebruik maken van de stilte, want als je innerlijke stem zachtjes praat, dan kun je daar alleen maar komen door stiller te zijn.

We doen een krachtige oefening om helder te krijgen wat je levensdoel nu is. Ik ga niet verklappen wat dat is en hoe je dat doet, want daar kan Nicole je veel beter bij helpen! Na de dag ga ik naar huis met het gevoel dat ik zeker op de goede weg ben, dat ik mijn impulsen kan blijven volgen en dat ik in de stilte beter kan horen wat mijn innerlijke stem nu echt zegt en wil.

Irene

Wil je meer weten over Nicole? Je vindt alles over haar magische wereld op haar website.

Meer weten over Irene? Lees haar blogs voor De Rijke Meisjes.

Portret van een powervrouw #1 door Irene van Gent
Portret van een powervrouw #2 door Irene van Gent

Gastblog Irene van Gent #5: De Rat Race?
Gastblog Irene van Gent #4: Onthechten maakt vrij
Gastblog Irene van Gent #3: een weekje op Ibiza
Gastblog Irene van Gent #2: Stop je dan met werken?
Gastblog Irene van Gent: Creëer het leven dat echt bij je past #1
Wat maakt jou rijk?

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu