Wat maakt jou rijk?

Wat maakt jou rijk? – Vivienne Aerts

Vivienne Aerts (30) is jazz-zangeres (en afgestudeerd psycholoog) en woont het grootste deel van het jaar in New York samen met haar man Ted, die patissier is. Als ze in Nederland is woont ze in Leiden.
 
Wat heb je van huis meegekregen over geld?
Ik heb van mijn ouders meegekregen dat leuke dingen niet duur hoeven te zijn en dat geld geen rol hoeft te spelen voor geluk. Bovendien heb ik altijd meegekregen dat je je geld altijd beter kunt besteden aan kwaliteit dan aan kwantiteit. Liever 1 jurkje van een mooie stof dan 5 jurkjes die na 3 maanden uit elkaar vallen.
 
Als je geld hebt, waar geef je het aan uit?
Doordat ik veel reis, is het moeilijk om voorwerpen of spullen mee te nemen of te hebben. Ik geef daarom het liefst mijn geld uit aan kennis, mooie ervaringen en leuke herinneringen.

Wat doe je met je laatste tientje?
Zoals ik daarnet al zei, geef ik liever geld aan ervaringen dan aan spullen. Ik zou dan waarschijnlijk ook met mijn laatste tientje een mooie fles wijn kopen om samen met mijn man op een romantische plek op te drinken!

Als je een tientje vindt? Een cadeau tientje.
IJsjes kopen ?

Hoe zou je leven eruit zien als geld geen rol zou spelen?
Well, ik ben dus zangeres en ik woon met mijn man, – Patissier ChocoTed – in New York. Samen hebben we nu ChocoJazz projecten, en dat is ontzettend leuk en dus daar zou niet zoveel aan veranderen. Maar het leven in New York als artiest gaat niet vanzelf, als geld geen rol zo spelen dan zouden we bijvoorbeeld vaker naar de familie en vrienden in Nederland reizen, want ik mis ze soms wel erg.

Waar word je blij van?
Van het gevoel dat mensen geloven in mij, dat het lijkt alsof je de hele wereld aankunt.

Wat maakt jou rijk?
Ik voel me rijk, door mijn ervaringen, de geweldige kansen die ik tot nu toe heb gehad, maar vooral vanwege al mijn vrienden over de hele wereld, die mij nemen zoals ik ben, mij steunen in wat ik doe en geloven in waar ik heen wil.

Heb je tips voor de lezers?
Werk hard, geniet harder en enjoy the ride!

Meer weten over Vivienne Aerts? Check haar website
www.vivienneaerts.com / www.chocojazz.com.

Op 7 januari 2017 organiseert Vivienne met haar man haar event ChocoJazz in Leiden; 10 gangen culinaire hapjes en 10 bijpassende songs. Wil je kaartjes bestellen voor dit bijzondere event? Dat kan via deze link.

Copyright by Raw Thentic  Copyright by Raw Thentic

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu