Gastblogs Marieke van Dam

Marieke van Dam blogt: woensdagexpeditie #2: Kudelstaart

Al ruim 20 jaar zie ik bussen naar Kudelstaart rijden. Dan vraag ik me altijd weer af hoe het daar zou zijn. En waar het ligt. Dat heb ik nooit zo sterk bij andere plaatsnamen als dat ik dat heb bij Kudelstaart.

Vandaag besloot ik op die bus te stappen. Geen idee welke kant die op zou rijden en hoe lang die erover zou doen. Het werd een reis door eeuwigdurende woonwijken in Amstelveen, daarna Aalsmeer en vervolgens Kudelstaartse woonwijken.

Saai? Nee, absoluut niet. Het niet weten waar ik uit zou komen of hoe lang het zou duren gaf me reiskriebels. En als kadootje kwam ik na wat dwalen uit bij een prachtig winters meer en warmde ik me op met cappucino in een restaurantje bij een jachthaventje met uitzicht op een prachtige zonsondergang.

 

Meer weten over Marieke? Kijk op www.mariekevandam.nl.

Wil je ook meer plezier en avontuur in je leven? Kijk dan op www.speelregels.nl

Marieke gaf daar ook een TEDxTalk over. 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu