Gastblogs Marja Godvliet

Marja Godvliet (WE Rise) interviewt #1: Hanneke Wolff

Marja Godvliet interviewt inspirerende vrouwen in de video serie ‘WE Rise’. Ze praat met briljante vrouwen die een bloeiende business hebben gebouwd door ook hun vrouwelijke kwaliteiten, zoals speelsheid en sensitiviteit, in te zetten.

Ze delen ervaring, tips en advies over wat hen helpt om te doen waar ze blij van worden, waardoor ze zaken naar zich toe trekken.

“Alle wijsheid die ik heb verzameld in o.a. deze interviews heb ik in een handig hulpmiddel verwerkt, die professionals helpt om hun eigen flow te vinden: http://bit.ly/FUELmyNETWORK. Together WE Rise and bring our world into balance!”

Interview #1

Hanneke Wolff​, is relatie- en intimiteitscoach voor vrouwen, Natuurcoach en ‘Pure aandacht schenkster’. In dit gesprek deelt ze hoe zij op ‘eigen wijze’ onderneemt.

Marja Godvliet:
Alles aan Hanneke ademt liefde voor het leven. Met ongebreideld enthousiasme, optimisme, openheid en nieuwsgierigheid is ze continue op zoek naar wat mensen beweegt. Luister hoe haar levenslust en leergierigheid heeft geleid tot een uniek palet aan ‘werk’.

Door helemaal aanwezig te zijn in het moment en de ander daarmee pure aandacht te schenken, loopt ze letterlijk en figuurlijk een stukje met haar cliënten mee buiten in de natuur. Ze laat mensen thuis komen bij zichzelf zodat ze zelf inzichten krijgen.

Ik kan me geen beter en inspirerender gezelschap bedenken dan Hanneke!

In dit interview hebben Hanneke en ik het over:
– Minder doen voor een agenda vol fijne afspraken
– Je geleide hondje gebruiken om je eigen weg te bewandelen
– Ervaren hoe kloppend het leven is door je regisseur in de kast te zetten
– ‘Yoga der emoties’ inzetten om door het leven te surfen
– Wat er gebeurt als je doodsangst en oervertrouwen tegelijkertijd ervaart
– Waarom het goed is de kluizenaar in jezelf te voeden
– Hoe om te gaan met tegenstellingen
– Taboes doorleven en jezelf bevrijden
– Waarom ophouden met praten, ervaren en voelen zo belangrijk zijn“. 

Meer weten over Hanneke Wolff
Meer weten over Marja Godvliet

Lees ook het interview met Marja over wat haar rijk maakt
De komende periode komen er regelmatig nieuwe interviews van Marja met inspirerende op de het Rijke Meisjes blog. Op het YouTube kanaal van Marja kun je nog veel meer mooie interviews bekijken. 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu