Dagmar Hartenvolger Gastblogs

Dagmar blogt #3: 5 vragen om te onderzoeken waar je blij van wordt

In het leven kan het ons overkomen dat we onszelf een beetje uit het oog verliezen. Dat we even vergeten wat we willen of niet meer goed weten waar we blij van worden.

Herkenbaar en op zoek naar antwoorden? Lees dan verder!

Hartenliefs Hartverbinder hangers volg je hart

Onderzoek hoe ‘het kind dat je was’ je kan helpen in het (her)ontdekken waar je blij van wordt.

Met 5 vragen wil ik je inspireren in jouw zoektocht. 

Kun jij je nog herinneren hoe je was als kind?

Mooi!

Op naar de vragen! ?

Wat was belangrijk voor je als kind?

Als ik terug ga naar mijn kindertijd dan was ik een meisje dat graag onder de mensen was. Ik hield van gezelligheid. Ik maakte graag plezier en vond het leuk om anderen te entertainen. Ik werd graag gezien en hield van verbinding en contact. Ik was een creatieveling, graag in gezelschap en aan het creëren.

Waar geloofde jij in?

Ik luisterde in die tijd al naar mijn intuïtie. Zo bedacht ik bijvoorbeeld rituelen die me hielpen om dingen waar te maken. Ik keek (onbewust) naar de wereld met de visie: Waar een wil is is een weg en anders bouw ik er wel een.

Wat vond je leuk om te doen?

Ik deed graag goed mijn best en leerde graag nieuwe dingen. Ik tekende en knutselde veel. Wanneer ik iets zag wat ik wilde hebben dan maakte ik het. Zo herinner ik me nog dat ik een kat wilde hebben die ik in een tekenfilm zag. Wat ik dan deed was deze natekenen om er vervolgens een knuffel van te maken. Zag ik iets moois wat onbetaalbaar was? Dan keek ik goed naar hoe het gemaakt was en maakte ik het na.

Waar werd jij blij van? Wanneer voelde jij je uitermate goed?

Het allerliefst wilde ik mensen verblijden door goed mijn best te doen of te entertainen.  Zo playbackte ik bijvoorbeeld de sterren van de hemel voor mijn naasten of veranderde ik met regelmaat in een gek typetje dat wild door het huis rende. Ik vond het leuk om anderen te vermaken met verhalen over mijn belevenissen en bedacht graag leuke spelletjes om te doen.

Wat was jouw missie als kind?

Ik deed graag goed voor mijn omgeving door positieve energie uit te stralen. Het liefst zag ik iedereen om me heen genieten en blij. Ik deed dan ook graag mijn best om anderen hierin een handje in te helpen. Zo knutselde ik bijvoorbeeld graag sieraden voor de mensen die ik lief had. Ik weet nog goed dat ik oorbellen of kettingen maakte voor mijn oppas wanneer ze me naar bed had gebracht. Ik vond het altijd leuk om haar te verrassen.

Herken jij het kind nog in je?

Zijn er elementen die jij nu nog doet? Hoe geef jij ze nu vorm in je leven? Zijn er misschien dingen die je mist? En zo ja, hoe zou je die weer in je leven kunnen integreren?

Hoe herken ik het kind in mij?

Het toffe is dat ik er van de week achter kwam dat ik niets anders doe dan steeds meer terug gaan naar het plezier dat ik had als kind. Zo is bijvoorbeeld sinds een week ‘Hartenliefs’ ontstaan. Hierin komt alles samen, zelfs Hartenvolger.

Door Hartenliefs verbind ik me weer met mijn creatieve en intuïtieve kant. Ik bezorg ‘liefs’ in de wereld, schep verbinding en wil anderen verblijden met persoonlijke cadeautjes die een glimlach bezorgen.

Hartenliefs bestaat uit ‘Hartverbinders’. Dit zijn unieke hangers, elk met een persoonlijke boodschap en missie voor het waarmaken van jouw Hartsverlangen. Wanneer je een hanger koopt krijg je een opdracht om je te verbinden met je Hartsverlangen en je sieraad. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een maandelijkse opdracht om de verbinding sterk te houden.

Dagmar Hartenvolger

Meer weten over Dagmar Hartenvolger? 

Lees het interview met Dagmar over Wat haar rijk maakt.  

Dagmar geeft individuele coaching en workshops. Meer weten? Check haar website.

Wil jij 65 gratis Hartentips van Dagmar ontvangen? Check haar website voor het aanvragen van het Hartenliefs pakket met tips en 2 oefeningen voor meer Hartsverbinding.

Ook heb ik een super toffe nieuwe workshop bedacht waarbij jij je Hartenwensen in beeld brengt en vastlegt door een zelfgemaakte Hartverbinder.

Nieuwsgierig?

Klik dan hier!

Tot 11 mei kun je je inschrijven met een mooie korting!

Hartenvolger Hartenliefs workshop button

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu