Cat Colnot Gastblogs

Online succes met selfies?

 

Toen ik begon als ondernemer werkte ik vooral als profielfotograaf. Tijdens de fotosessies stelde ik de ondernemers die ik fotografeerde op hun gemak door ze vragen te stellen over wat ze het liefste doen, waar ze blij van worden. Even los van het feit dat ze dan minder door hadden dat ik aan het fotograferen was, kreeg ik ook prachtige dromen en verhalen te horen. Uiteindelijk heeft mij dat geïnspireerd om ondernemers te gaan helpen met het vinden en delen van hun verhaal.

Fotograferen is nog steeds een van mijn grote liefdes en ik vind het geweldig om mensen te laten zien hoe mooi ze zijn van binnen en van buiten. Maar ik voelde dat ik moest kiezen.

Daarom ben ik me meer op online zichtbaarheid in combinatie met storytelling gaan richten.


Don’t tell them, show them…

Als je online verhalen over jezelf deelt, dan hoort daar wel nog steeds ook beeld bij. En we zien de laatste tijd steeds meer ondernemers die zichzelf durven laten zien en foto’s van zichzelf plaatsen. Supertof!

Je kunt daarvoor een professionele fotograaf inhuren die een dag(deel) inclusief met jou aan de slag gaat en prachtige foto’s van je maakt. Die jij dan weer kunt gebruiken voor je website en social media. Maar niet elke ondernemer heeft hier geld voor. Zeker niet voor echte high-end fotografie.

En soms wil je ook spontaan tussendoor foto’s maken van jezelf.

Selfies maken is een vak apart

De ene selfie is echt de andere niet. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar bij mij gaat 99% van de selfies direct de I-phone prullenbak in. Onderkin, te weinig licht, vet haar, te veel licht, rommelige achtergrond, ai die wallen zijn toch wel dik, weer mascaravlekken onder mijn oog, verkeerde standpunt, mmm…ik kijk nu wel erg op mensen neer….(je kent het wel….)

Er valt echt veel winst te behalen als je weet hoe je goede selfies maakt. Het is een vak apart. Gelukkig kan je het leren.

 

Meet Kim Marivoet

Afgelopen oktober was ik in Miami voor een MasterMind met Eelco de Boer, Dolly Heuveling van Beek, en 15 geweldige ondernemers. Daar ontmoette ik Kim Marivoet voor het eerst. Kim was als fotograaf mee op deze trip en de foto’s die ze maakte zijn echt fantastisch geworden. Ze weet zo goed die epic Miami sfeer te pakken.

Kim en ik hebben na Miami uiteraard contact gehouden en ze was laatst te gast in mijn Cat Colnot podcast. Daarin vertelde ze dat ze een hele toffe Online Cursus heeft ontwikkeld.

 

De Online Succes met Selfies cursus.

Een 5-weekse cursus met 4 modules waarin je leert:

  • Hoe je selfies maakt zonder dat het selfies zijn
  • Hoe je altijd en overal als een pro je beeldbank kunt aanvullen.
  • Hoe je flatterende foto’s maakt zonder poseren (of zonder dat het lijkt dat je poseert!)
  • Hoe je props en locaties inzet voor maximaal personal brand resultaat
  • Hoe je je verhaallijnen uitschrijft en een gameplan neerzet
  • Hoe je simpel maar effectief professionele nabewerking kan doen (bye bye walletjes en helleuwww sprankelende ogen)
  • Niet meer bang te zijn om jezelf online te laten zien en waarbij je je expertise benadrukt met visueel, krachtig beeldmateriaal.

Als je meedoet, krijg je:

  • een toegankelijke videotraining waarin Kim haar proces deelt. Ze vertelt hoe ze hoe de personal brand van haar klant-ondernemers versterkt door krachtig beeldmateriaal.
  • Inzicht in hoe je een collectie van beelden maakt, die spreken, jouw eigenheid laten zien, vertrouwen uitstralen, professioneel ogen en die je tegelijk kwetsbaar, menselijk en toegankelijk maken.

Toen ik hoorde dat Kim deze cursus aanbiedt wilde ik iets tof voor jou als lezer van dit blog doen.

Dus wil jij leren briljante selfies te maken voor jouw (online) business?

Doe dan mee met deze cursus!

 

Kim heeft voor jou als lezer van dit blog een toffe aanbieding. Je krijgt maar liefst 200 euro korting op de cursus als je je nu inschrijft. Dit aanbod geldt tot donderdag 22 oktober 22u00.

Doe je mee? Dan zien we elkaar in de cursus. Want uiteraard doe ik zelf ook mee. Ik kan prima foto’s maken maar mijn selfies kunnen echt wel beter. En het gaat me zoveel geld voor professionele fotografie schelen als ik coole selfies kan maken. Wat jij?

Meer informatie vind je hier.

De Online Succes met Selfies cursus kost: €497 

Met kortingscode ‘CAT’ krijg je maar liefst € 200 (!) korting!  

 

Wil je Kim leren kennen? Check dan het podcast interview dat ik met haar had op:

Soundcloud

Spotify 

of I-tunes

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu