Cat Colnot Gastblogs

‘Leven van internet’ … hoe doe je dat?

Als je mij via De Rijke Meisjes of ergens anders op Facebook, LinkedIn of Instagram volgt dan weet je dat ik extreem gepassioneerd ben over storytelling.

Je hebt vast wel eens een blog of story van me gelezen over mindset, gedragsverandering en de verhalen die je jezelf vertelt. Storytelling gaat over het verhaal dat je vertelt aan anderen (jouw ideale klanten) over jezelf. Het gaat over online zichtbaar zijn om jouw goud te delen met jouw volgers. Die vervolgens klant van je worden. 

Mijn missie…

Mensen helpen om hun goud te vinden, hun unieke talent, hun kracht, hun bliss en het verhaal dat daarbij hoort te leren verwoorden en om te zetten in content…Dat is mijn goud. Ik wil je leren hoe je jouw authentieke verhaal omzet in content en daarmee meer impact maakt.

Een van de dingen die ik doe is 1 op 1 coaching geven. Maar omdat ik chronische leukemie heb en daarom niet altijd evenveel energie heb, moest ik een manier vinden om mijn business zo in te richten dat ik ook mensen kan helpen als ik me niet optimaal voel.

Ik realiseerde ik me dat het succes van mijn business afhing van mijn energiepeil en mijn gezondheid. Mijn bedrijf is op dit moment echt afhankelijk van mij. Mijn coaching is persoonlijk en omdat ik puur op intuïtie werk kan ik het ook niet makkelijk uitbesteden (hoe handig dat soms ook zou zijn).

Eerlijk gezegd doe ik niets liever dan de hele dag met mensen in gesprek gaan en ontdekken wat hun goud is. Maar ik heb ook een grotere missie. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om dat goud boven te halen. En daar had ik simpelweg de energie en de tijd niet voor. Ook kom ik dan niet toe aan de dingen die ik ook leuk en belangrijk vind in mijn leven, zoals reizen, struinen door steden, strand wandelen, afspreken met vrienden en creëren/schrijven. 

‘Hoe ga ik dat nou fixen?’, vroeg ik me af.

Het antwoord was veel dichterbij dan ik had gedacht.

Hoe kwam ik achter dat antwoord…

In 2006 deed ik De Droombaanreis bij Huub van Zwieten. Ik ontdekte dat ik heel graag ondernemer wilde worden, maar ik was net ziek, had een prima baan en durfde de stap niet te wagen. Dus ik bleef gewoon braaf in dienst. Via Huub ontmoette ik Eelco de Boer. Toffe dude dacht ik, maar ook een beetje een verkoperstype. Hij had het over online business….en ik dacht ‘het zal wel…’

Maar ik bleef Eelco volgen…. en ik was echt wel geinspireerd door wat hij deelde. Toch duurde het tot 2018 voordat ik besloot een keertje naar een seminar van Eelco te gaan. Ik weet niet wat me op dat moment triggerde, maar ik weet wel dat het alles voor me heeft veranderd…

Vanaf dat moment was ik elke keer als Eelco (met of zonder Dolly Heuveling van Beek) een seminar gaf, van de party. Ik begon een beetje 'hooked' te raken ;-). 

In mei 2019 ging ik naar Devoted Live. Een 3-daags seminar van Eelco, dat hij samen met Dolly deed. Dat seminar was in een woord epic! De vibe, de sprekers, de optredens en natuurlijk de inhoud van het seminar zelf. De perfecte mix tussen zakelijk en spiritueel. Ik vond het echt fantastisch.

Het was zo fantastisch dat ik spontaan besloot een ticket te boeken voor de MasterMind die Eelco en Dolly in Miami zouden geven in oktober. 

Ik had NOOIT bedacht dat ik naar Miami wilde, ik had nooit bedacht dat ik zo'n serieus bedrag zou investeren aan iets waarvan ik niet wist wat het zou zijn. Het enige dat ik wist was: het is in oktober 2019, in Miami, het duurt 3 dagen en het gaat vet zijn. O ja, en de vliegticket, avondeten en hotel waren niet inbegrepen in de prijs…

Wat we gingen doen, hoe de dag eruit zou zien, wat ik eruit zou halen….geen idee. Volgens Eelco moest je een beetje crazy zijn om het te doen. That’s me!

Het ging ook heel gek… ik had toen ze de formulieren uitdeelden om je in te schrijven, niets ingevuld.  Toen voelde ik het nog niet. Maar toen ik op het podium even met Eelco stond te kletsen, hoorde ik mezelf ineens hardop zeggen “Ik zie je in Miami, Eelco”.

 (Huh? Wat zeg ik nou?, zei de stem in mijn hoofd).

Maar wie A zegt, moet B zeggen en dus vroeg ik een crewmember direct om een formulier zodat ik me alsnog kon inschrijven. Ik werd er helemaal warm van....

Hell yeah! Miami, here I come!!!

Ik was heel erg enthousiast, maar ook super nerveus, want control freakje als ik ben hou ik ervan een beetje te weten wat ik kan verwachten. Ik mag wel een beetje crazy zijn, maar ik hou ook van voorpret. Maar op dit had ik mij toch niet kunnen voorbereiden. Met 15 super toffe inspirerende ondernemers + Eelco en Dolly 3 dagen sparren over je business is GOUD. Het was spannend, inspirerend, enerverend, epic, emotioneel, magic en gewoon echt heeel vet. 

Op een jacht door de haven van Miami varen met hiphop beats en champagne. En Eelco en Dolly deelden zoveel toffe insights. Het ging heel vloeiend en super relaxt.

Nou ja, je snapt. Ik ben een beetje ‘verliefd’ op Eelco geworden. Dolly is ook een topper hoor. Maar Eelco heeft iets nuchters, nonchalants en… het belangrijkste hij 'practised' wat hij preached (of teached). Ik vind zijn stijl gewoon lekker chill. En we houden allebei heel erg van hiphop. Dat schept ook een band. In Miami vertelde hij dat hij zich wel in mij herkende…

Wat ben ik gaan doen…

Dankzij de seminars van Eelco en Dolly samen Devoted en Voor altijd vrij (alleen met Eelco), had ik al heel veel tools om mijn leven en business anders te gaan inrichten.

Sinds Miami is er echt een grote knop omgegaan.

Tot die tijd was ik er eigenlijk van overtuigd dat ik alleen 1 op 1 coaching zou kunnen doen, maar dankzij Eelco ben ik hier anders naar gaan kijken.  Hij heeft me geholpen dit ook anders aan te gaan pakken…

In Miami vertelde ik Eelco dat ik al een jaar bezig was met het ontwikkelen van een online training. Eelco zei heel serieus en doodleuk: ‘Jij, een online training? Nee joh, jij moet een boek schrijven…. En verder niks’.

‘Huh, jij bent toch de koning van online trainingen? Zeg je nou dat ik dat niet moet doen?’

Maar Eelco wist hoe hij mij moest triggeren. Ik ben niet intern te motiveren, en ook niet extern, maar als iemand zegt dat ik iets niet kan of niet moet doen (mij uitdaagt), dan ben ik ineens niet meer te stuiten.

Precies het juiste knopje dus! Thanks Eelco!

Ik heb nu een online training ontwikkeld (De Find Your Story Cursus) en ik ben bezig met het vervolg (De Tell Your Story Cursus).

Ik heb inspiratie voor 10 en ik schrijf ondertussen ook nog een boek (daarover binnenkort meer).

En, een andere nog belangrijkere les die ik van Eelco kreeg was: jij bent jouw bedrijf, als het goed gaat met jou dan gaat het goed met de business. 

Doe je wel alles wat je kunt doen om je zo goed mogelijk te voelen? Nee? Aan de bak dan, want als je dat nailed, dan staat niets je meer in de weg.

En zo begon ik ook aan mijn nieuwe levensstijl, waarin ik meer sport, nog gezonder eet en mijn eigen freedom framework heb gebouwd zodat ik optimaal kan functioneren en energie heb om alles te kunnen doen wat ik wil doen.

Dat had ik zonder de begeleiding van Eelco niet kunnen doen.


Wat heeft het voor mij veranderd….

Ik durf wel te zeggen dat sinds ik online ben gaan verkopen mijn hele leven is veranderd. Werk voelt heel anders nu omdat ik kan werken waar, wanneer en met wie ik wil.

En mijn inkomsten zijn ook serieus gestegen. En ik sta pas aan het begin….

Ik kan nu op dagen dat ik me minder goed voel, door de leukemie of door de medicijnen, toch gewoon mijn goud delen met mensen. Via mijn online programma. Hoe cool is dat? Ik ben zo blij dat ik niet meer hoeft wakker te liggen over hoe ik met weinig energie toch geld kan verdienen. Wat een eye-opener was dat!

Ik voel me veel vrijer, en ik kan veel meer mensen helpen. En ik focus nu nog meer op waar ik goed in ben en wat mij makkelijk af gaat. Zoals Eelco het ook wel noemt: “Ik verdien Poen met mijn Passie”.

 

Poen met je passie / Leven van internet

Maar hoe kun je dan “Leven van Internet”? Wat moet je doen en hoe werkt het?

Tja, ik kan je dat natuurlijk prima uitleggen, maar dan heb je het uit de tweede hand. Eelco kan dat veel beter uitleggen, want hij is hier een absolute “master” in.

Je weet dat ik graag mijn goud deel en dat het mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om te doen wat ze het liefste doen. En omdat ik zo verschrikkelijk veel van Eelco heb geleerd heb ik hem gevraagd of hij het geheim dat hij met mij deelde, ook met jullie wil delen….En daar zei hij gelukkig ‘ja’ tegen.

Dus speciaal voor jou, omdat je dit blog leest, geeft Eelco op 7 januari 2021 om 20.00 uur een GRATIS “Leven van Internet Masterclass”.

 

Wat ga je leren tijdens het webinar?

Dit is wat je gaat leren tijdens deze bijzondere masterclass:

 • Wat de #1 manier is om ook te gaan “Leven van Internet”
  (dit heeft alles voor mij veranderd, Eelco noemt dit “Het Ideale Verdienmodel”)
 • Welke stappen ervoor nodig zijn om succesvol te worden dankzij internet
 • Hoe je “passief inkomen” kunt gaan opbouwen (ongeacht de situatie waar je je momenteel in bevindt)

Daar stopt het echter niet. Naast dat je moet weten wat je “Ideale Verdienmodel” is, zijn er ook een aantal “GameChangers” die je moet begrijpen, wil je succesvol online zijn.

Eelco heeft er 19 geïdentificeerd en ook deze zal hij onthullen. Het wordt echt heel waardevol.

Aanmelden doe je door op deze link te klikken

En waar ik helemaal blij over ben is dat Eelco ook besloten heeft om elke deelnemer te belonen met een aantal bijzondere e-books & bonussen.

Zo ontvang je na het live webinar ook toegang tot de E-books:

 • “19 GameChangers”,
 • de 23 regels van “Nieuwe Ondernemers”
 • en 66 “MasterMoves Mindsets”

Allemaal super waardevol en ik ben enorm dankbaar dat Eelco dit namens mij, voor jullie wil organiseren!

De “Leven van Internet Masterclass” is volledig gratis en je kunt je eenvoudig registreren door even op dit linkje te klikken.

Zien wij jou 7 januari om 20.00 uur bij deze speciale Masterclass van Eelco?

Tot dan! 

 

Cat en Eelco

Vergelijkbare artikelen

4 Reacties

 • Reply
  Terugblikken en vooruitkijken… - Cat Colnot
  14 februari 2021 at 08:08

  […] Regelmatig geeft ie een Masterclass (namens mij) voor jullie. Ook dat is gratis. Meer weten? Check mijn blog op mijn Rijke Meisjes platformJe kunt je via deze link […]

 • Reply
  Terugblikken en vooruitkijken… - Cat Colnot
  29 december 2020 at 13:54

  […] 20.00 uur geeft ie een Masterclass (namens mij) voor jullie. Ook dat is gratis. Meer weten? Check mijn blog op mijn Rijke Meisjes platformJe kunt je via deze link […]

 • Reply
  Terugblikken en vooruitkijken... - De Rijke Meisjes
  28 december 2020 at 10:19

  […] om 20.00 uur geeft ie een Masterclass namens mij voor jullie. Ook dat is gratis. Meer weten? Check mijn blog. Je kunt je via deze link […]

 • Reply
  - De Rijke Meisjes
  28 december 2020 at 10:16

  […] om 20.00 uur geeft ie een Masterclass namens mij voor jullie. Ook dat is gratis. Meer weten? Check mijn blog. Je kunt je via deze link […]

 • Voeg een reactie toe

  Menu