Cat Colnot Gastblogs

Terugblikken en vooruitkijken…

De laatste week van het nieuwe jaar staat voor veel mensen in het teken van terugkijken en vooruitblikken.
Iedereen doet dat op zijn eigen manier.
 
Ik neem me meestal voor om er uitgebreid voor te gaan zitten, maar in de praktijk blijkt dat veel te ambitieus. Stiekem heb ik het meestal nog veel te druk met werk. Ik begin enthousiast aan mijn YEARcompass maar kom uiteindelijk meestal niet verder dan een paar steekwoorden en het woord voor het nieuwe jaar (wat trouwens wel echt tof is om te bedenken). Yearcompass is echt wel een mooie manier om met jouw jaarevaluatie en plannen aan de slag te gaan. Je kunt het template hier gratis downloaden
 
Hoe zit het met jou?
Heb jij doelen voor het nieuwe jaar?
 
Omdat ik iets anders wilde en heel erg geïnspireerd raakt doe ik dit jaar mee aan de #FreshNewFuture challenge van Eelco de Boer. Ik heb zin om samen met Eelco en wie er meedoet een "Fresh New Future" te creëren door onze "Persoonlijke Levenslijst" te maken tussen kerst en oud & nieuw.

Ik ben al begonnen op Kerstavond en het bedenken van die doelen gaf mij zoveel positieve energie!
Hetzelfde gevoel dat ik krijg bij het maken van mijn jaarlijkse happylist, wat ook een aanrader is trouwens (daarover maakte ik een IGTV).

Het verschil tussen een Fresh New Future List en een Happylist is dat de eerste gaat over de dingen die je wilt doen, de doelen die je wilt behalen (klein of groot) en de Happylist gaat over hoe je je wilt voelen, waar je blij van wordt. Dat kunnen doelen zijn, maar het zijn meestal activiteiten, hobbies, dingen die je direct kunt doen en die je instant energie geven. Dat laatst is dus perfect als je een energetisch dipje hebt. Het idee is dat je een superlange lijst maakt met alles wat in je opkomt waar je blij van wordt. Buiten wandelen, zonsondergangen, bepaalde muziek draaien, extra lang douchen, geen wekker zetten, frisse lakens, verse koffie. En in het kader van Do more of what makes you happy, ga je die dingen meer in je leven doen. Dan ga je je vanzelf beter voelen. 

Datzelfde geldt voor de Fresh New Future list trouwens hoor, die geeft ook veel energie. Want je schrijft daarop dingen die je graag zou willen doen. Maakt niet uit wat. Je kunt het zo gek bedenken als je wilt. 

Je snapt, ik verheug me op de komende week want ik ga echt heel veel dingen bedenken voor op mijn lijsten! 

Wat voor een doelen ik heb bedacht? De gekste dingen! Mijn fantasie mocht all out....

Dit zijn een paar van mijn eigen "Fresh New Future" goals voor de aankomende periode (in willekeurige volgorde).

 
 

Lijkt het je leuk om ook mee te doen en jouw doelen te formuleren?

Je ontvangt meerdere video’s & opnames van Eelco’s "Voor Altijd Vrij" seminar, waar ik zelf meerdere keren ben geweest en wat ik ontzettend inspirerend vond.

Eelco begeleidt je daarin stap voor stap in het maken van je "Persoonlijke Levenslijst" zodat je geïnspireerd en actiegericht 2021 in zult gaan! Deze week gratis. 

Aanmelden voor de "Fresh New Future" challenge kan gratis via dit linkje.

Zie ik je daar? 

 

 

P.S. ben je benieuwd naar de rest van mijn Fresh New Future list om inspiratie op te doen? Je kunt hem hier aanvragen en straks gratis downloaden.

P.S. Eelco heeft nog meer leuks he? Op 7 januari om 20.00 uur geeft ie een Masterclass namens mij voor jullie. Ook dat is gratis. Meer weten? Check mijn blog. Je kunt je via deze link inschrijven

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu