Cat Colnot Gastblogs

Miljonair worden?

Money makes the world go round. Of we dat nu willen of niet. 

Voor mij is geld vooral energie. En net als met mijn energie ben ik heel lang bezig geweest met het feit dat ik het niet had. Ik voelde continue een gebrek aan energie en een schaarste op het gebied van geld. En zoals Tony Robbins het zo mooi zegt:

"Where attention goes, energy flows"... (oftewel: "Wat je aandacht geeft groeit"). Als je de nadruk legt op wat je niet hebt, wat er niet is, wat ontbreekt, dan voel je het gemis alleen maar harder. En je lost het probleem van het niet hebben van geld of energie, er niet mee op. Sterker nog, het kost je waarschijnlijk zelfs extra energie. 

Wat werkt beter? Denken in overvloed! Kijken naar wat er al wel is. Geloven dat dingen wel kunnen, mogen en voor je weggelegd zijn. Grootdromen en waarmaken. 

Hoe doe je dat? 

Allereerst door de verhalen die je over geld (of welk ander thema voor jou lastig is)te onderzoeken. Wat heb je eigenlijk van huis uit meegekregen over geld. Vaak nemen we de mindset en de lessen van onze ouders mee. Of we verzetten ons ertegen. Maar ze hebben hoe dan ook invloed. 

Als je altijd heb gehoord dat je als dubbeltje geboren bent en nooit een kwartje zult worden, dan ga je dat op een gegeven moment vanzelf geloven. Dat is de kracht van herhaling. Maar is het wel waar? Kan je als dubbel echt geen kwartje worden? Er zijn genoeg verhalen die het tegendeel bewijzen. 

Hetzelfde geldt voor hard werken. Wie heeft er nooit gehoord dat je moet werken voor je geld? Dat er minstens zweet of krakende hersens aan te pas moeten komen voordat jij je maandelijkse beloning op je bankrekening mag verwachten? Is het waar? Is er niemand ooit rijk geworden met iets rustiger aan doen? 

Je hoort ook best vaak dat hits geschreven worden onder de douche, of dat een masterpiece zomaar opkwam in het hoofd van de creator. Dus misschien is het niet een kwestie van hard werken, maar van het juiste doen? 

Tijd om te ontdekken welk verhaal over geld/energie wel bij je past? 

Hoe zou je willen dat het was? Hoe zou jouw ideale situatie eruit zien? 

Stel dat dat mogelijk was, hoe zou je je dan voelen? 

Oke, tijd om daar werk van te maken. Doe je mee? 

My Million Dollar Experiment 

Wie zegt dat jij geen miljonair zou kunnen worden als je dat zou willen? Andere miljonairs zijn toch ook miljonair geworden? Het kan dus. Ik doe mee aan het My Million Dollar Experiment. Het is een wetenschappelijk, sociaal experiment met een online programma met een community waar je leert hoe je in 1 jaar miljonair wordt. Je krijgt de tools en kennis en support aangereikt. De vraag is, lukt het je om de juiste mindset te ontwikkelen om binnen 1 jaar miljonair te worden? 

Ik ben net als jullie heel nieuwsgierig of dat haalbaar is in een jaar, en meestal geloof ik niet zo in dit soort dingen, maar what the heck, stel dat ik er iets van leer? En voor de kosten hoef je het niet te laten... Het programma kost 25 dollar (dat is ongeveer 22 euro). 

Als het je tof lijkt dan kan je via mijn persoonlijke link meedoen*. De link is tot uiterlijk zondagavond 3 januari geldig! 

Ik hoop je in de Facebook groep tegen te komen. En ik wens je natuurlijk veel inspiratie toe. 

Als je meedoet krijg je een: 

  • 1 Million Dollar Step By Step Plan
  • Mindset Training
  • Intuition Training
  • 1 year to unfold a Million Dollar year

De testvraag van het experiment is: Kan een groep, die de juiste tools, mindset en support heeft, binnen een jaar miljonair worden? 

Ik wens je sowieso een overvloedig jaar met alles waar je graag meer wilt. 

Happy NEW YOU Year! 

P.S.1: de komende tijd ga ik meer blogs delen over Money Mindset. En ik lees er ook graag boeken over. Wil je mijn e-book van mijn 8 beste Money Mindset boeken ontvangen? Klik hier

P.S. 2: Ik vind het altijd heerlijk om vragen over geld en money mindset te stellen. Wat als je oneindig veel geld had, hoe zou je leven er dan uitzien? Ik stel die vraag aan iedereen die ik interview voor mijn Cat Colnot podcast. Nieuwsgierig naar de antwoorden? Je kunt de podcast hier beluisteren of via spotify of Apple podcast. 

 

*De persoonlijke link is een affiliate link. Als je je via die link aanmeldt dan krijg ik een percentage van het door mij geïnvesteerde bedrag terug.
Dat is natuurlijk voor mij mooi meegenomen, maar ook voor jou, want jij kunt jouw eigen link weer met anderen delen en zo ook jouw investering terug verdienen. 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu