Cat Colnot Gastblogs Rijkdom

Ass-titude

Vandaag wil ik iets met je delen voor het geval dat - je even een dipje hebt of wat extra energie nodig hebt. Werkt altijd.

Het heet Ass-titude.

Wat is het?

1. The positive emotions generated by the shaking / movement of the gluteus maximums muscles and hip flexors.

2. The scientific study of shaking one's ass as pertains to one's joyous feeling.

When you're feeling down, just use this asstitude to feel great again

Oftewel: Shake your ass. YES!

Het is wetenschappelijk bewezen dat je daarmee een flinke dosis dopamine aanmaakt.

Mocht je een beetje aanmoediging nodig hebben...

Mijn lievelingsartiest Michael Franti schreef een aanstekelijk nummer over asstitude. Shake it*.

Het principe en het effect van 'ass-titude' leerde ik tijdens mijn eerste UPW-seminar (Unleash the Power Within) met Tony Robbins. Joseph McGlendon is de rechterhand van Tony Robbins en hij neemt de helft van het 4-daagse seminar voor zijn rekening.

Ik vond Joseph zo inspirerend en grappig, dat ik me mijn hele 50ste verjaardagsweekend onderdompelde in zijn seminar over neuro encoding en alles wat met meer energie krijgen te maken heeft. Een perfect cadeau voor mezelf.

Wil je meer over Joseph en ass-titude weten check dan deze video.

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu