Homepage alternatief 2

DE RIJKE MEISJES WEEKENDAGENDA

WAT MAAKT JOU RIJK?

reflection of cityscape in sea at night

Good vibes in Valencia

Door Cat Colnot | 8 mei 2023 | 0 reacties

Valencia staat al sinds ik er 25 jaar geleden voor het eerst was, op mijn lijst van lievelingssteden in de wereld.  Want het heeft alles. Fijne vibes, mooie gebouwen, cultuur, heel veel groen en parken (Valencia is een van meest gezonde steden ter wereld) en heel veel strand. En mooi weer. En het is maar een paar uur vliegen.   Tijd om weer eens te genieten van een stedentripje dus. Ik vond het er te leuk dus ik besloot langer te blijven. Mijn verslag met natuurlijk de leukste tips en hotspot heb ik voor je in dit blog verwerkt.  Mijn boekingsproces en keuzes Ik bedenk dit soort tripjes bijna altijd spontaan. En ik ga altijd alleen op reis. Maximaal een week voor ik ga boek ik via Vueling of KLM het beste ticket (lees: stoel) voor de laagste prijs. Meerdere hotels per trip  Als ik langer dan 2 of 3 nachten ga boek ik altijd meerdere hotels/appartementen/studio’s in de leukste buurten van de stad. Ik hou van dingen uitproberen en ik vind het leuk om buurtjes te verkennen vanuit mijn verblijfplek en niet de hele stad door te hoeven reizen. Ik loop het liefst zoveel mogelijk en wil niet aangewezen zijn […]

Lees verder

reflection of cityscape in sea at night
/ Cat Colnot, Gastblogs, Reizen

Good vibes in Valencia

Valencia staat al sinds ik er 25 jaar geleden voor het eerst was, op mijn ...

Missie Droombaan

Toen ik jong was, had ik werkelijk geen idee wat ik later wilde worden. Mijn ...
/ Cat Colnot, Gastblogs

Priming – een goede start van de dag

Wist je dat dankbaarheid de beste remedie tegen angst is?

Dat leerde ik van Tony ...
/ Cat Colnot, Gastblogs

Happy Birthday?

Pas geleden was ik jarig.

Ik vierde mijn 51ste verjaardag. Of vieren....niet volgens het standaard ...
/ Cat Colnot, Gastblogs

Het is niet altijd wat het lijkt

Dit prachtige verhaal van Paulo Coelho wil ik graag met je delen. Ik las het ...
/ Cat Colnot, Gastblogs

Wat is er nog meer mogelijk?

Wat is er nog meer mogelijk? Stel jij jezelf deze vraag wel eens? Je kunt ...
/ Cat Colnot, Gastblogs

Drie jaar vanaf nu…

De wet van de aantrekkingskracht, op The Gram (Instagram) meestal LOA genoemd (Law of Attraction), ...
/ Cat Colnot, Gastblogs

Ontvangen

Oh, wat een leuke jas heb je aan! Dank je, het is gewoon een tweedehandsje ...
/ Cat Colnot, Gastblogs, Rijkdom

Stretch je comfort zone…

Vandaag wil ik je uitdagen om iets te doen (of in te plannen) wat je ...
/ Cat Colnot, Gastblogs, Rijkdom

Reinvent Yourself

Dit gedicht.... voor mij betekent dit alles. Je kunt alle verhalen over jezelf, over rijkdom, ...
Aan het laden...

Over De Rijke Meisjes

12003306_10153095411342747_4329215680416576291_n

De Rijke Meisjes is een platform voor ondernemende en ambitieuze meisjes en jongens, die hun (innerlijke) rijkdom met de wereld willen delen. 

Wij geloven dat jezelf rijk voelen niets te maken heeft met hoeveel geld je op de bank hebt, maar met hoe je naar het leven kijkt. We nodigen je uit om te kijken naar wat er wel is en te leven vanuit overvloed. Wil je lid worden van dit platform? Lees dan hier verder...

reflection of cityscape in sea at night

Good vibes in Valencia

Valencia staat al sinds ik er 25 jaar geleden voor het eerst was, op mijn lijst van lievelingssteden in de ...
Verder Lezen

Missie Droombaan

Toen ik jong was, had ik werkelijk geen idee wat ik later wilde worden. Mijn studiekeuze heb ik mede laten ...
Verder Lezen

Priming – een goede start van de dag

Wist je dat dankbaarheid de beste remedie tegen angst is? Dat leerde ik van Tony Robbins. Tony heeft een bijzonder ...
Verder Lezen

Happy Birthday?

Pas geleden was ik jarig. Ik vierde mijn 51ste verjaardag. Of vieren....niet volgens het standaard verjaadagsprotocol 😉 Met verjaardagen vieren ...
Verder Lezen

Het is niet altijd wat het lijkt

Dit prachtige verhaal van Paulo Coelho wil ik graag met je delen. Ik las het in Happinez, heel wat jaartjes ...
Verder Lezen

Volg De Rijke Meisjes op Facebook

Menu