Rijke Meisjes Radio

Toen ik een jaar of 12 was maakte ik met mijn vaders bandrecorder en cassette recorder mijn eigen radio programma’s. Ik draaide mijn favoriete muziek en interviewde beroemde sterren als Michael Jackson en Madonna in mijn show. Piepstemmetje: “Hi, I am Michael”. Mijn eigen stem: “Hello Michael, nice to have you in the studio.” Heerlijk om te doen.

Sinds 2016 maak ik af en toe samen met Angele Bakker een podcast (of Angele met mij eigenlijk ). En sinds een maandje is een ander langgekoesterd idee in te praktijk gebracht. Rijke Meisjes Radio.

Ik stoei nog met het intro en de juiste geluidskwaliteit/levels…..en het is dus nog lang niet zo gelikt als ik het zou willen. Maar start before you are ready want anders start je als perfectionist nooit. Dus bijvoorbaat sorry voor de kwaliteit.

Het eerste Wat Maakt Jou Rijk interview is te beluisteren. Met Hanneke Wolff. De Koningin van de Keuzes.

https://soundcloud.com/…/rijke-meisjes-interview-hanneke-wo…

De eerste van velen hoop ik…. (meld je aan via rijkemeisjes@outlook.com).

https://soundcloud.com/user-514324964