Podcast

Toen ik een jaar of 12 was maakte ik met mijn vaders bandrecorder en cassette recorder mijn eigen radio programma’s. Ik draaide mijn favoriete muziek en interviewde beroemde sterren als Michael Jackson en Madonna in mijn show. Piepstemmetje: “Hi, I am Michael”. Mijn eigen stem: “Hello Michael, nice to have you in the studio.” Heerlijk om te doen.

Sinds 2016 maak ik af en toe samen met Angele Bakker een podcast (of Angele met mij eigenlijk ). En sinds een maandje is een ander langgekoesterd idee in te praktijk gebracht. Rijke Meisjes Radio.

Ik stoei nog met het intro en de juiste geluidskwaliteit/levels…..en het is dus nog lang niet zo gelikt als ik het zou willen. Maar start before you are ready want anders start je als perfectionist nooit. Dus bijvoorbaat sorry voor de kwaliteit.

De Wat Maakt Jou Rijk interviews zijn te beluisteren via Soundcloud, Spotify en I-tunes. 

De eerste van velen hoop ik…. (meld je aan via rijkemeisjes@outlook.com).

 

Wat Maakt Jou Rijk Interview #10 – Peter Ten Wolde Cat Colnot podcast

In deze aflevering praat ik met Peter ten Wolde over wat hem rijk maakt. Peter helpt mensen om anders te Kijken, anders te Denken en anders te Doen. Als onderzoeker kijkt Peter met brede interesse naar de wereld vanuit verschillende invalshoeken zoals de circulaire economie, de SDGs (Sustainable Development Goals), Theory of Constraints en Factfulness.Meer weten over Peter? Website: https://petertenwolde.com LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petertenwolde/ Twitter: https://twitter.com/peter_tenwolde Een overzicht van de 10 principes: https://petertenwolde.com/wp-content/uploads/Factfulness-Principes.pdf Linkjes naar zaken en mensen waar we het in ons gesprek over hebben: Hans Rosling bij Zondag met Lubach: https://www.youtube.com/watch?v=fPtfx0C-34o Extra interview na de uitzending: https://www.youtube.com/watch?v=koEicSxzBFs Theory of Constraints – Eli Goldratt: https://en.wikipedia.org/wiki/Eliyahu_M._Goldratt Blog met eenvoudige uitleg van TOC: https://betterresultsgroup.nl/blogs/goldratt-als-slijpsteen-voor-het-denken-over-processen Jim Kwik en zijn boek Limitless : https://jimkwik.com/ en https://www.limitlessbook.com/ Blinkist Boeksamenvattingen: https://blinkist.com Alternatief voor Google als zoekmachine: https://duckduckgo.com/spread
  1. Wat Maakt Jou Rijk Interview #10 – Peter Ten Wolde
  2. Wat Maakt Jou Rijk Interview #9 Ingrid Frenken
  3. Wat Maakt Jou Rijk Interview #8 Maaike Gulden
  4. #12 Over mijn angst om vragen te stellen
  5. #11 Over Authentieke Content