Podcasts

VIBE in actie

Eens in de zoveel tijd gaat Angèle Bakker met mij in gesprek over wat ons als ondernemende vrouwen bezig houdt. We praten over waarom we doen wat we doen, welke obstakels we op ons pad tegenkomen, welke lifehacks we uitproberen om ons leven makkelijker en overzichtelijker te maken en over de rode draad in ons leven.

In het kader van Angèle’s rubriek VIBE hebben wij een gesprek  over alles doen wat je leuk vindt.

VIBE in actie; een podcast serie waarin Angèle en ik filosoferen en praten over wat er op ons pad komt. Dingen die we als ondernemer tegenkomen

Vibe in actie 003: Over actie, doelen en op je pad blijven en nog veel meer.

Vibe in actie 017: Over focus

Angèle en ik in gesprek over hoe je zorgt voor minder afleiding en meer focus.
Herken je dat dat je afgeleid wordt door Social Media, email, pushberichten en allerlei andere zaken?
Het is tegenwoordig lastig om gefocused te werken. We praten over hoe wij hiermee omgaan.

Vibe in actie 018: Marketing

Angèle en ik in gesprek over marketing en hoe belangrijk het is om de marketing manieren en methoden te gebruiken die bij jou passen.

Marketing gaat veranderen, het schreeuwend je product verkopen werkt niet meer. Het gaat veel meer over elkaar gunnen, zodat het klopt bij jouw manier van zaken doen. Toch zijn er nog steeds manieren die blijken te werken… Maar wil je daarin meegaan of creëer jij je eigen manier?

Vibe in actie 019: De rode draad

Angèle en ik in gesprek over de rode draad in je leven en hoe je deze ontdekt.

Ik vertel over de workshop Soulful Storytelling van Eva Kaldenbach die ik volgde. Je kunt door terug te kijken naar wat je altijd al leuk hebt gevonden, ontdekken wat jouw rode draad is. Wat is de gemene deler van alle dingen die je in je leven deed? Hier praten we verder over.

Vibe in actie 022: Terugkijken op 2017

Angèle en ik kijken samen terug naar ons jaar 2017. Wat heeft het gebracht? Wat hebben we geleerd en wat willen we anders doen?

Vibe in actie 023: Vooruitkijken naar 2018

Vibe in Actie, Angele Bakker in gesprek met Cat Colnot over vooruit kijken op 2018. Wat hopen we dat 2018 brengt, waar gaan we voor, wat is belangrijk en hoe kijk jij vooruit?

Een mooi hulpmiddel is het Yearcompass.

Vibe in actie 024: Verkopen zonder jezelf te verliezen

Over hoe kun je verkopen, zonder jezelf te verliezen. Mijn vraag is hoe ik dan kan leren verkopen. Want ik zie dat bepaalde marketingtechnieken wel degelijk werken.

Ik stel de vraag aan Cat en wij ontdekken hoe het anders kan…

angelebakker.nl/vibe-podcasts

Vibe in actie 025: Over leven in aandacht

Via storytel luisteren Cat en ik naar Mindgym, we praten in deze podcast over het boek mindgym en leven in aandacht. Met meer focus leven, mediteren, lummeltijd, streven naar geluk, leven in het nu en nog veel meer.

Vibe in actie 026: Over moeiteloosheid

In gesprek over negatieve gevoelens, wat mogen we niet van onszelf. Waarom blijven we zoeken? Wat doe je moeiteloos en gaat je heel makkelijk af.
Hoe belangrijk is het om stil te staan en even terug te kijken. De focus op wat er wel is en hier dankbaar voor te zijn.

Meer luisteren?
angelebakker.nl/vibe-podcasts

Menu